9.02.2019

İstanbullu Gelin 71. bölüm özet. Dilara doğum yapıyor.

Star da yayınlanan İstanbullu Gelin de Esma hanımın hastalığı ve İpek'in gidişinin ardından konak Süreyya'ya kalır. Anastaia da hem Esma hanım hem de bebekler için konağa gelir. Gülistan kıza karşı biraz tepkilidir ama Süreyya olayı yumuşatır

İpek Okan ile buluşup konuşur. Okan şirketten ayrılacağını; eğer çalışmak istiyorsa onunla çalışmak isteyeceğini söyler. Fikret adına özür dileyip boşanmaya karar verdiğini söyler. Şuan için kimseye söylemediğini önce bir ev tutacağını söyler

Esma hanım dünürüne konuşmaya gider. İki kadın tartışır. Kıymet İpek'in boşanacağını söyleyince  Esma önce Fikret'i arar ona ulaşamayınca Faruk'u arayıp boşanma olayını söyler.

Adem ve Güneş'i sokakta konuşup cıvıldaşırken gören Dilara kötü olur. Güneş onu görüp konuşmaya çalışır ama kadın sinirlidir. Güneş; Sanem ikilisi buluşur. Sanem kendisine ayrılacağım diyen kadının yüzük takmasına kızar. Güneş olanları anlatıp aşık olduğunu anlatır.

Fikret Garip'e şirketteki hissesini satacağını eğer isterse kendisine satabileceğini söyler. Fikret şirketteki hisselerini devredip Adem'e işi tek başına yapacağını, ona güvenmediğini söyler. Mustafa Fikret'i takip edip gördüklerini anlatır. Garip de Faruk'a gidip Fikret'in hisseleri almasını teklif ettiğini söyler. Otogardan tanıdıklarından Adem'le Fikret'in ortak iş yapacaklarını duyduğunu söyler.

Süreyya İpek'le konuşmak için konağa gider. İpek ona kararlarından bahsedince akıl verince İpek Süreyya'ya çok kötü çıkışır. Fikret İpek'e gidip Adem'le ortak olacaklarını söyler. İpek ona güler ve hayatta başarılar dilerim diyip boşanma protokolünü imzalamasını ister. Fikret kağıdı yırtar.

Fikret şirkete gidip kafasındakileri söyler. Faruk'u Okan'ı kendisine tercih etmekle suçlar. "En azından Adem de banim abim. Okan kim?" der. Faruk yıkılır. Akşam Adem'in adresini bulan Faruk onunla konuşmak için evine gider. Güneş de o sırada oradadır.

Dilara müzik okulunda öğrencileri ve personel gittikten sonra tuvalete girer. Orada kilitli kalır. Yardımcısını arar ama kadın o sırada polis çevirmesine yakalanır. Telefonunu da düşürdüğü için kimseyi arayamaz. Dilara'nın da şarjı bitmek üzeredir. Osman'ı arayacak iken Adem'i arar. Durumu anlatır. Sancısının tuttuğunu söyler. Kapıya gelen Faruk ile oraya doğru hareket ederler.

Yolda da kapıda da panik yaşarlar. Faruk daha sakindir. Kapıyı kırarak içeri girip Dilara'yı hastaneye yetiştirirler. Faruk Adem'e iltifat edip tavsiyeler verir. Adem doğuma girerken Faruk da Süreyya'ya haber verir. Süreyya bebek çantasını getirip odayı süsler. İki kadın barışır. Faruk Adem'e "Fikret'i içeride tutalım. Sen Okan'ın hisselerini al. Sen ailen oğlun beraber olalım" der.

Hiç yorum yok:
Write comments