8.02.2019

Kızım 18. bölüm özet, Demir ve Uğur polise teslim oldular


TV8'in sevilen dizisi Kızım 18. bölümde, Polisin elinden kaçan Demir ve Uğur kaçarken ormanda Cemal tarafından kıskıvrak yakalanmıştı. Son anda Uğur sayesinde Cemal'in elinden kurtuldular. Demir ve Uğur'u hapse attırmadan bu işten vazgeçmeye niyeti olmayan Jilet yeni bir plan yaptı, Öykü'yü kaçıracaklar, Demir de böylece kendi ayağıyla onlara gelecek. Bu planı Cemal de çok beğendi. Diğer yandan Demir ve Uğur, Öykü'ye göz kulak olmak için tebdili kıyafet ortada dolaşıyorlar.

Yurtta Öykü'yü gören Demir, Candan'ın Murat'la evleneceğini öğrenince Candan'la konuştu, "Evlenme" dedi. Yaptığı yeni plana göre de elindeki taşı gidip Cemal'in evine yerleştirdi, sonra da polise haber verecekti.
Uğur kadın kılığında okula gitti, Sevgi'yi de gördü bu arada. Öykü'yü kendi elleriyle servise bindiren Uğur'un hiçbir şeyden haberi yoktu. Servis şoförünün yerine geçen adam, Öykü'yü kaçırdı, Cemal ve Jilet'in yanına getirdi. Cemal Öykü'ye babasını arattı. Demir'le konuşan Cemal, kızının kurtulmasını istiyorsan polise teslim olacaksın dedi.

Demir ve Uğur, Öykü'yü bulmak için harekete geçtiler. Yanlış iz peşine düştüler, umutsuzca yola devam ettiler. Öykü ise hiç korkmadan adamlara cevap yetiştirdi, Jilet'e "çok çirkinsin" dedi. Öykü, tuvalete gideceğim diye onları kandırdı ve kaçmaya çalıştı ama Cemal onu yakaladı. Öykü başındaki adamı kandırıp babasına telefon etti. Geldiler, arabadaki havai fişeklerle kargaşa çıkarıp çocuu aalıp kaçıyorlardı, peşlerinden gelen cemal ve Jilet onları yakaladı. Mecbur kaldılar, karakola gidip teslim oldular, Cemal onları izledi, Jilet de adamıyla birlikte Öykü'yü Candan'ın evine bıraktı. Bu hüzünlü sahnelere eşlik eden şarkı da çok etkileyiciydi.

Hiç yorum yok:
Write comments