28.02.2019

Vuslat Dizisi 8. bölüm özet. Kerem herkesi avucunun içine alıyor

O gece isteme sırasında Yalçın'a yiğeni Emine'nin bağlı olduğu ve yardım istediği bir video gönderilir. Kapıda ise Aziz Feride'ye "Yapma" demek için gelmiştir. Yalçın apar topar aşağı inip Emine'nin kaçırıldığını söylediği sırada Aziz'i de Altan'ın telefonundan Emine arar. Aziz de Yalçın ve Feride de şaşkındır. Onu kurtarmak isterken Altan'ın vurulduğunu söyleyen kız Aziz'e konum atar. Üçü hemen oraya doğru harekete geçer. Ancak oraya gittiklerinde kan ve boş kovanlar haricinde bir şey bulamazlar. Feride arkadaşı için üzgündür. Emine'nin annesi ve babası da perişandır

Feride'yi eve bırakan Aziz; adamlarından arkadaşını bulmalarını ister. Tahsin bey ise adamlarına kaçırttığı kıza ve Altan'a bir ey olmaması için direktif verir. Ancak adamlarının Kerem için çalıştığından habersizdir. Kerem kendisinde olmayan Altan'ı ve Emine'yi birbirine yakın iki ayrı evde tutmaktadır.

Fırat Sultan ile Aneta teyzeyi ziyaterlerini bitirir. Sultan eve Fırat oteline gider. Kerem; Fırat'tan evde ailesinin yatak odasındaki kasadan babasına verdiği dosyaları alıp kendisine getirmesini ister. Çocuk hemen işe koyulup dosyaları çalar. Çıkışta Perihan hanımla karşılaşır. Kerem Sultan'la ilgili Fırat'ı uyarıp evrakları ondan alır

Yalçın elinden bir şey gelmediği için kızgın; emniyette tek başında olmamak için Aziz'i arayıp yanına çağırır. Emine de Altan için endişelidir. Yalçın ve Aziz emniyette sabahlarlar.

Hasibe erkenden evden çıkıp kolyeyi denize atar. Kocasının iş yerine gidip konuşmaya çalışır. Faik isteme akşamı iki gencinde yüz hallerinden sanki istemediklerini Salih'e söyler. Salih baba bu arada kolyenin aynısından bir tane daha yapar.

Kerem Yalçın ve Aziz'e Altan'la Emine'nin resimleriyle konum yollar. Tahsin beyi de arayıp aynı adrese çağırır. Tahsin beyden elindeki dosyalara karşılık şirketteki %10 hissesini ister. Aziz'den de şirkete geri dönmesi ve onunla aynı haklara sahip olmayı ister. İstediklerini alır ama Altan'ın yerini yine de söylemez.

Abdullah efendi Tekin'in telefonunu alıp antikacıdan çıkar. Tüm gece yürüyüp telefonu Emine'nin camını tıklatıp içeri atar. Önce dayısını arayan Emine ona ulaşamayınca Feride'yi arar. Feride de Yalçın ve Aziz'i arar ama ulaşamaz. Polisi arar. Başka bir komiser operasyon düzenleyip kızı kurtarır ama hemen karşıdaki evi aramadıkları için Altan'ı bulamazlar.

Emniyete gelen Emine Altan için endişelidir. Onu götürdükleri aracın plakasını söyler. Aracı kızın kaldığı yerde tespit ederler. Hemen yola çıkarlar. Aziz arkadaşını o halde görünce adını haykırıp sarılır. Tüm yolu yürüdüğü için bayılır gibi antikacıya gelen Abdullah efendi derin uykusundan bu haykırış ile sıçrayarak uyanır ve çorapla paltosuz yürümeye başlar. Ayakkabısını arkadan getirip giymesini isteseler de giymez. Paltoyu zorlukla omuzlarına atarlar.

Ceylan Nehir'in asistanı olarak şirkette işe başlar. Feride onu görüp engel olmaya çalışır ama kız dinlemez. Kerem Nehir'le konuşup artık Aziz'le aynı haklara sahip olduğunu anlatır. Aziz'i alt etmek için ondan yardım ister. Nehir ancak Feride'ye karşı ona yardım ederse söylediğini yapacağına söz verir. Nehir ve Kerem anlaşır.

Kerem babasından eşini de alıp akşam yemeğine gelmesini ister. Fırat ve Sultan'ı; Nehir ve Ceylan'ı da çağırır.
Altan ameliyata alınır. Durumu iyi değildir. Bunu öğrenen mahalleli tek tek oraya gelmeye başlar. Abdullah efendi yürüyerek ayaklarında çorap olduğu için kan içinde oraya gelip ameliyathaneye bakmaya başlar. Herkes şaşkındır. O an Altan'ın kalbi durur. Salih baba da içeri girer. Ameliyathanede koşturmaca başlar. Kalp masajı yapmaya başlarlar.


1 yorum:
Write comments
  1. Şu dizinin gününü lütfen salı perşembe cumartesi bunlardan birine alın ya diziler çakışıyor izleyemiyorum

    YanıtlaSil