19.03.2019

Yasak Elma 37. bölüm özet. Şirketin yeni ceosu Kaya geliyor

Ender Yıldız'ın tuzağına düştüğü için kızgındır. Kameradan karısının otele girdiğini gören Halit eve gelip Yıldız'a nereye gittiğini sorar. Yıldız tabi ki kendisine bir kılıf hazırlamıştır. Zehra çok kötüdür. Kemal Zehra'yı kendisine inanması; affetmesi için ikna etmeye uğraşır. Herkes Kemal'in parasının bitmesi yüzünden ikna etmeye çalıştığını düşünür. İkili boşanma protokolünü imzalar.

Alihan yurt dışına gitme kararı almış; bunu Hakan'la paylaşmıştır. Alihan gittiği bir barda eski arkadaşı Elif'i görür. Muhabbet ederler. Dündar ve Zeynep dışarı çıktığında Alihan, Elif ve Hakan da katılır. Zeynep Elif'i kıskanır.

Ender Caner'in Alihan'ın yanında kalmasını onaylar ama kendi yanına taşınmasını ister. Ender Halit'in iş yemeğine gelir. Fikirleri yemeğe katılan herkesin hoşuna gider.

Erim yurt dışındaki okuluna adapte olamaz. Annesini arayıp dönmek istediğini söyler. Ender bunu Halit'e söyler ama adam biraz daha zaman ister. Halit sonunda ikna olur.

Halit her şeyle sürekli ilgilenmekten sıkkın; dinlenmek istemektedir. Kaya isimli eski müdürünü şirkete getirmeyi istemektedir. Halit Yıldız'dan bir arkadaşına 100 gramlık külçe altın almasını söyler ama O gidip çeyrek alır. O arkadaşının eşi bunu hemen Ender'e yetiştirir. Ender Halit'e söylediğinde O da Yıldız'a çıkışır ama kadın yine paçayı sıyırır.

Dündar bekarlığa vedasına Alihan ve Hakan'ı da çağırır. Pavyonda parti başlar ama sonunda şarkı yüzünden kavga çıkar; nezarete düşerler. Onları Alihan'ın avukatı kurtarır. Dündar da ona teşekkür etmek için şirkete gelir.

Yıldız da kardeşi için dansçılı bir küçük parti vermeyi planlar. Dansçı olan adam çok berbat olunca yine de dans edicem diye tutturunca rezillik çıkar. Zeynep Alihan'a kafasının evlilikle ilgili kafasının karıştığını söyler ama adam pek oralı olmaz

Mustafa; eski karısının evinde Yıldız ve Halit'in nikah resimlerini görüp Asuman'ı sıkıştırır. Kadın; adamın İstanbul'a kızlarına gideceğini anlayınca bıçağı kapıp adamı bıçaklar.

Ender ve Caner; Erim'i karşılamak için havaalanına gider. Halit de oradadır. Erim'in yanında Halit'in eski müdürü Kaya da çocukla gelmiştir. Ender onu gördüğünde kardeşine "Caner bittik biz" der



Hiç yorum yok:
Write comments