27.04.2019

Çarpışma 19.bölüm özet. Kadir Cansız'la karşılaşıyor

Kadir'in arabasını patlatmak için hamle yapar İvan'ın beklemediği bir şey olur ve kendi adamlarının bulunduğu araba patlar. Sonrasında adamları Kadir ve yanındakilere saldırır. Kadir'in kurşunun bittiği anda Cansız'ın adamları gelip İvan'ın adamlarını öldürür. İvan canını zor kurtarır.

Cansız Ahmet'e bomba teslim edildikten hemen sonra gitmiş; adamı karısı ve çocuğuyla tehdit edip bombayı etkisiz hale getirmiştir. Sonra da İvan'ın adamlarının arabasına başka bomba koydurtmuş böylece ikinci bombanın patlamasını sağlamıştır.

Olay yeri inceleme geldiğinde bomba imhacı mekanizmayı inceler ve tetikleyicinin zaten çıkarılıp bombanın önceden imha edildiğini söyler. Kadir kendisini kimin koruduğunu anlamaya çalışmaktadır. Veli ve Kadir buluşur. Kadir ortadan kaybolan Ahmet baş komiserin peşine düşer.

Veli Cevher İvan'ın yanındaki rus kadının peşine düşer. Kadir de Zeynep'in yanına nezarete giren rus kadının peşindedir. Çünkü kadının emniyette hiç kaydı yokmuş. Ahmet'in bomba olayının arkasında olabileceğini düşünür ama adam çoktan Cansız'ın talimatıyla ortadan kaybolmuştur.

Kerem tehlikede olan Meral'i kurtarması gerektiğini Cemre'ye söylediğinde O da Demir'i aramaları gerektiğini söyler. Demir'in Yakup'a verdiği çek karşılıksız çıkar. Demir parayı ödemeyeceğini söyler. Demir ve Belma ile Kerem ve Cemre buluşur. Yakup'u arayıp "Veli seni aramamı istedi; sana bir iş paslıyacakmış dedi" der. Yakup adrese geldiğinde Kerem'le karşılaşıp kavga eder. Çocuğu yakalayıp Meral'in yerini öğrenip kızı kurtarırlar.

Veli rus kadını bulup otel odasına kadar takip eder ama bu bir tuzaktır. İvan'ın eline düşer. Cansız'ın adamı bunu patronuna söyler ama adam umursamaz. Kadir otelden çıkarken ki görüntüleri alır ve asayişle paylaşır. Veli Cevher zorla alıkonuyor diye emir çıkartır.

Zeynep kendisini kurtarmak için Cemre'nin Belma'ya mirastan pay vermesini duyunca sindiremez. Veli'den video kaydını almak için adamı arar. İvan Veli'yi Zeynep'i araması için döver ama adam önce aramak istemez ama sonra aramak zorunda kalır.

Veli ve Kadir; bir anlaşma yapmış; üzerine sinyal verici yerleştirmiştir. Kadir'in gelmesini beklemektedir. Kadir mekana gelir. Döve öldüre ilerler. Kapı önünde bekleyen adamı Cansız'a Kadir Adalı'nın mekana geldiğini söyler. Kadir İvan ile ölesiye bir kavgaya tutuşur. Kadir kazanır ama içeri Zeynep'in girmesiyle dengeler değişir.

İvan silah doğrulttuğu Kadir'e kendisini koruyan kişiyi söyleyeceğini söylerken Veli'ye dönüp senin ailenin ölüm emrini verenle aynı kişi der. Veli şoke olur ve dudaklarından "Cansız" ismi dökülür. Kadir de şaşkındır. Cansız'ın adamları tüm rusları öldürür. Kadir ismini Zarif sandığı kişiyi Cansız olarak adamlarıyla karşısında görür.

Hiç yorum yok:
Write comments