26.05.2019

Erkenci Kuş 43.bölüm özet. Yiğit Can'a evlenme teklif ediyor

Can Yiğit'i Sanem'e defteri yakanın kendisi olduğunu söylemeye ikna etmeye çalışır. Tam Yiğit itiraf edecekken Hüma hanımdan mesaj gelir. "Kulübede kamera yokmuş. Hiç bir zamanda olmamış" Mesajı görünce Yiğit Sanem'e aşkını itiraf eder ve evlenmek ister. Sanem "Biz arkadaşız" der ama Yiğit onu dinlemez. Sanem daha çok dışarıdaki Can'ın evlenme teklifi ettiğini bildiğini ama tepki vermediğini düşünüp kızar.

Yiğit Can'a kamera kaydı olmadığını bildiğini söylediğinde Can Yiğit'e birinin mesaj gönderip haber verdiğini anlar. Telefonuna bakmak isteyince yine gerilirler. Evlenme teklif ettiğini söylediğinde Sanem'in ona "Evet" demeyeceğinden emindir. Yine de "Hayır" dememesine kızar.

Sanem ablasını, Can kardeşini arayıp evlenme teklifiyle ilgili konuşacağını söyleyip çağırırken Melahat onları duyar. Ancak duyduklarını yanlış anlayarak Can'ın Sanem'e evlenme teklifi ettiğini zannedip o şekilde etrafa yayar. Nihat ve Mevkibe'ye de öyle anlatır. Kızlarını merak eden anne baba hemen çiftliğe gider. 

Emre Leyla'ya bebek istediğini söylemeye çalışırken Mevkibe ve Nihat olayı yanlış anlayıp kızlarının hamile olduğunu zanneder. Emre ayrı eve taşınıp çocuk istediğini söylediğinde Leyla bunu memnuniyetle karşılar. Nihat ve Mevkibe biraz bozulsalar da kabul etmek durumunda kalırlar.

Can bir dedektifle anlaşıp Yiğit'i araştırmasını ister. Yiğit o akşam Hüma hanımla buluşur. Adam resimlerini çeker ama kimlik tespiti yapamadığı için ismini söyleyemez. Ama Yiğit'in yayınevinden Sanem'in kitabı dışında yayınlanan kitap olmadığını ve hatta başka hiç bir kitapla ilgilenilmediğini söyler. Ayrıca Yiğit'in hiç arkadaşı da olmadığını söyler.

Aziz Mihriban'la yemek yemek ister ama kadının köydeki bir hemşirenin bebeğine bakması gerekmektedir. Deren ikiliye Yiğit'in evlenme teklifini, Sanem'in "Hayır" demediğini ve Can'ın da bunu bilgini söyler. Mihriban Can ve Sanem'i bir araya getirip konuşmaları gerektiğini düşünüp plan yaparlar. Ajans için bir proje icat etmeleri gereklidir.

Deren gidip Can'a Sanem'in orada kalması için kremlerine markalaşma süreci başlatmalarını; Muzaffer de Sanem'e gidip Can'ın kalması için böyle bir şey başlatmaları gerektiğini söyler. İkisi de diğerinin kalması için işe koyulur. Sanem'in krem ve parfümlerine markalaşma yaratmaya başlarlar

Yiğit gelip Sanem'e evlenme teklifini bu sefer romantik bir ortamla yenilerken onu sabote etmek için Muzaffer ve Ceycey gelir. Sanem Yiğit'e bu işin olmayacağını söylemeye çalışırken arkadaşlarının gelmesine sevinir. Yiğit ertesi gün için Sanem'in beğendiği bir yazarla görüşme ayarlar. 

Mihtiban ve Aziz gelip acil işlerinin çıktığını söyleyip bebeği Sanem'e bırakır. Kurdukları bebek kamerası ile onu seyretmeye başlarlar. Mihriban bu kez Can'ı arayıp bir bahaneyle onu Sanem'in yanına yollar. Geceyi aynı yerde bebekle geçirirler.

Ertesi gün Yiğit ile Sanem yazarla görüşmeye giderken adam teklifini yeniler. Sanem arkadaş olduklarını söyleyip bir süre görüşmemeleri gerektiğini bile söyler. Can'a olan aşkını anlatırken Yiğit Sanem'e Can'ın onu yine bırakıp gittiğini söyler. Sanem arabadan inip Can'ı bulmaya çalışır. Limanda olduğunu duyup oraya doğru hareket eder. Gerçekten Can teknede, halatları çözmektedir. Sanem tekneye binip "Hiç bir yere gidemezsin" der. Aziz beyin söylediğine göre aslında Can; teknesini satmaya gitmekteymiş

Hiç yorum yok:
Write comments