25.05.2019

Tek Yürek 15.bölüm özet. Yiğit Sait'in yalanını yakalıyor

Halit hoca Osman'ı kaçıranlarla kavga ederken çocuk bacağından vurulur. Hemen hastaneye götürürler. Diğerleri minyatürü verdikleri için rahatlasalar da Yiğit hala kardeşine ulaşamadığı için gergindir. Halit hocadan gelen telefonla hemen hastaneye gelirler. Haberi duyan Oğuzhan, Şenay, Aslı, İlknur da gelir.

Ekrem de Osman'ı görmeye gelir. Onu gören Halit çocukların yanında konuşmaz ama çıkışa gidip onunla yüzleşir. Yiğit onları görür. Yanlarına gidecekken Sait onları görüp çocuğun yanlarına gitmesine engel olur. Berrin olanlar yüzünden Sait'e yüklenirken Yiğit bir şeyler fark eder.

Halit akşamki maç için takımı motive etmeye çalışır. Halit; Yiğit'e de işin peşini bırakmasını, arkadaşlarını belaya çekmemesini öğütler. Osman'ı vuran adam yakalanmış ama gazozcu serbesttir. Yiğit bütün tembihlere rağmen maça geç kalmasına rağmen Şerif'in peşine düşer.

Yiğit; Şerif'in adamlarını dövdükten sonra sıra Gazozcu'ya gelir. Şerif yediği dayaktan sonra Sait'in onları ikna etmenin tek yolunun kardeşini kaçırması olduğunu söyler. Yiğit inanmak istemez. Şerif Sait'in de bir piyon olduğunu daha üstten birinin onlarla uğraştığını söyler. Ona ulaşmak için Sait'in yakınında olup gözünü açması gerektiğini söyler.

Deniz Yiğit'e Kanada haberini verir. İngilizce çalışmaları gerekmektedir. Hazan Osman'la ilgili Yiğit'le konuşurken onları gören Deniz kıskanır. Yiğit kızın gönlünü alır. Deniz Yiğit'e gelip Osman'a geçmiş olsun der.

Mazlum Yaren'e net bir şekilde aralarında ne olduğunu sormaya kafayı takar. Kız bir şansının olduğunu söyler.

Yusuf ve İlknur beraberce Aslı'yı babasıyla barıştırması için ikna etmeye çalışır. Kız oradayken evde kalması uygun olmayacağı için Osman'ın yanına gider. Ozi'yi uyutmaz. Allahtan nöbette olan Şenay hemşire gelip çocuğu kurtarır.

Yiğit maça son anda yetişir. 3-2 yenerler. Finale kalmışlardır. Emre bir kez daha arkadan dolaşır ve başkanı arayıp Zeytinburnu spor için doping testi yapılmasını ister. Belediye başkanı durumu Halit'e söyler. Çocuklar hastaneye gider. Mazlum kan vermekten korkar. Yiğit geç gelir. Herkes kan verir.

Yiğit Şerif'le ilgili Sait'in ağzını arar. Sonra da dükkana geri döneceğini söyleyip anahtarları alır. Akşam Sait abi gittikten sonra odasına girip etrafa bakar. Kasadaki kira kontratı dosyasının yerinde olmadığını görüp daha da şüphelenir. Evde kimsenin olmadığını bir an girer ve tekrar kontratı arar. Bulduğu kontratta Karar Hukuk Bürosu yazmaktadır. Bu Alper'i ararken gittikleri yerdir.

Yiğit evdeyken Berrin ardından Umut gelir. Berrin artık kendisini tutamayıp İlknur'a "Yiğit'le Osman'ın babası hayatta." der. Sait eve gelip kimseye söylememesi için Berrin'i sıkıştırır. Aslı Oğuzhan'da kalan Yusuf'a uğrar. Kuaföre gelen Berrin'in İlknur'a söylediklerini söyler. Yusuf ve Oğuzhan şoke olur

Ertesi sabah Sait Halit'e Yiğit'in onun yanında başladığını ve hokey işi buraya kadar dediğini duyunca İlknur'un Yiğit'le ilgili sözlerini; çocuğun uslanmış gibi konuşmalarını birleştirir. Halit çocuğun bir şeyler karıştırdığından neredeyse emin olur.

Yiğit Berrin'e gidip kadına sorular sorar. Berrin "Bırak bu işin peşini; canınız çok yanar. Benim tek derdim üzülmemeniz" der. Yiğit sokakta önüne çıkan ve telefondakine "Kirayı da getiriyorum. Her zamanki yerde bekle" diyen Sait'i takip eder. Alper'le buluştuğunu görür. Onun sinirle çiftliğe gittiğini gören Halit çocuğu tutamaz.

Şenay; hastaneden çıkarken Alper kimseye görünmemeye çalışarak elinde bir dosya ile labaratuara girer. Ertesi gün belediye başkanı Halit hocayı arayarak 3 kişide doping çıktığı haberini verir.



Hiç yorum yok:
Write comments