16.05.2019

Kuzgun 14.bölüm özet. Rıfat Bilgin ölüyor

Kuzgun Behram ile beraber fark ettikleri Dila'nın polis için çalışıyor olmasını hazmetmeye çalışır. Behram derhal Dila'yı öldürmek isterken Kuzgun'un başka bir planı vardır. Masayı toplayacak ve karısının suç işlemesini, suça batmasını sağlayacaklardır. Dila ise Kudret'e artık onun için çalışmayacağını söyleyerek hiç olmadığı kadar mutlu ve hafiflemiştir.

Ali avukatı ile çalışma odasında sahte rapor ile rüşvet vererek babasını çıkarmak için konuşurken Kumru onları duyar. Dila abisine babasını çıkarmak için yapılacaklarını duymak istemediğini söyler. Kumru bu duyduğunu hemen abisine anlatır. Rıfat kalp krizi geçirmiş gibi yapar. yeni plandan haberi olmayan Dila gerçek zannedip babası için endişelenir

Kuzgun ise Bilgin lojistikle çalışan şirketlerle konuşup yarı fiyatına Behram Adıvar güvencesi ile taşımayı vaad eder. Adamlar bir bir Bilgin lojistiği bırakmaya başlar

Dila ve Kuzgun'a ertesi gün yapılacak masa toplantısı için zarf gelir. Gün geldiğinde masadaki herkese "İş: Dila Bilgin de" yazan bir zarf bırakılır. En büyük uyuşturucu operasyonunu Dila'nın yapmasını istemekteymiş. Yer ve zaman verilir. Dila Kuzgun'a neden bir tek kendi üzerinden yapmak istediğini sorar. O da "Selçuk meselesinden şüphelenmiş olmalı. Elini kirletmeni istiyor galiba" der

Seda Ali ile çocuk bakıcısını kapı ağzında yakınlaşmış görür. Seda akşam açık hava sinemasında kartal ile karşılaşır. Yer olmadığı için yan yana otururlar. pişmanlıklarından bahsederler.

Rıfat oğluna kendisi hapisten çıkmadan Kuzgun'un kaza sonucu ölmesi gerektiğini söyler. Eğer Kuzgun ölmezse onun kendisini öldüreceğini söyler der.

Dila bu nakliyat için yeni bir şirket kurar. Daha önce çalışmadığı gemiler, elemanlarla iş yapar. Kendisi hiç gitmediği gibi abisine de nakliyat sırasında asla limana gitmemesini söyler. Ancak abisi gündüz limana gitmiş, denetimleri yapmıştır. Cihan ise tüm bunları görüntüler.

Kumru da ali ve Dila'nın konuşmaları dinler. İsmini vermeden Kudret'i arayıp operasyonu haber verir. Kudret telefonun izini sürüp Kumru olduğunu öğrenir. Kumru Dila'yı arayıp görüşmek için limana çağırır. Dila tuzağa düşmüştür. Kumru kadının resimlerini çeker ama Cihan kızı görüp hafıza kartını alıp abisine götürür. Abisi kardeşine kızar.

Dila son anda kaçmaya çalışırken Selçuk'a yakalanır ama adam kadını bırakır ve Kudret'e haber vermez. Ferman Koruoğlu Dila'yı arayıp "Bu iyiliğimi unutma" der.

Kuzgun elindeki delilleri polise gönderir. Sevkiyatı Ali Bilgin'in yönettiğine dair belgeler Kudret'in eline geçer. Kudret Dila'yla konuşup yine muhbirliğe ikna etmeye çalışır. Dila kabul etmeyince Ali için tutuklama kararı çıkarttırır. Bu arada Rıfat sağlık sorunları bahane edilerek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır

Cihan Kumru'yu eve bırakırken karşı yoldan gelen bir kamyon çarpar. Cihan Kumru'yu indirir ama kendisi çıkamaz. Ağır yaralanır. Ameliyat ardından zorlu bekleme süreci; kalbi bir kez durur. Behram adamının yaralanmasına da torununa kaza planlanmasına da kızar ve kontrolü öç almaları üzerine alır. Kuzgun onu durduramaz.

Kuzgun Rıfat'ı yakalatır ve bir konteynera bağlayıp koyar. Kapıya bir düzenek kurdurur. Dila babasının kaçırıldığını duyunca Behram'ın kendisini cezalandırmak için yaptığını zanneder. Panik haldeyken Kudret gelip Ali'yi tutuklar.

Dila'ya paketiyle bir telefon gelir. Behram'ın gönderdiği mesajda yiğeni, kardeşi veya babası arasında tercih yapmasını ister. Dila Şermin'i arayıp herkesi bir araya toplamasını ister. Meryem Kuzgun'un konuşmasından duyduğu kadarıyla Rıfat'ın yerini Dila'ya söyler. Dila kadının söylediği yere gider ama bulamaz.

Behram Dila'ya mesaj atıp babasının yerini söyler. Kız babasının bulunduğu yerin kapısını açtığında kurulu düzenek çalışır ve Dila Rıfat'ın ölümüne sebep olur. Kuzgun ise az ileride karısının babası için attığı çığlıkları duyar.

Hiç yorum yok:
Write comments