16.05.2019

Vuslat 18.bölüm özet. Kerem; dedesinin peşinde

Aziz'e ve Feride'ye aynı anda kardeşlerinin bağlı resmi gider. Aziz hemen Kerem ve Yalçın'a resimle beraber Altan'ın evine gelin yazıp atar. Aziz daha önce olanları diğerlerine anlatır. Herkes onları aramaya başlar. Aziz sakin kalıp düşünmeye başlar. Abdullah efendinin getirdiği evraklara, kutuya, saate bakıp bir şeyler bulmaya çalışır

Adamlar Feride'yi ve Aziz'i arar. Feride'ye mahalledeki parka gelmesini söylerler. Emine; arkadaşını bir araca binerken görüp Yalçın'a haber verir. Yalçın Aziz'e haber verir. Aziz Feride'yi arayınca konum atmasına izin verirler. Aziz tuzağa doğru yola çıkar. Gittiği yerde Feride kopmakta olan bir halata bağlıdır. Kardeşi ile Feride arasında seçim yapmasını ister.

Sultan ve Fırat bir ormanda kendilerine gelip birbirlerini bulur. O gece olanları hatırlar. Fırat yardım bulmak için Sultan'ı bırakıp etrafa bakar ama bir şey bulamayınca kızın yanına gider. Fırat Sultan'ı sırtına alıp ormanda yürümeye başlar.

Çakal Necmi'ye haberler gelir ama Salih baba karışmamasını söyler. Aneta hanımın çalınan eşyalarını Salih babanın dükkanına getirirler. Salih baba Necmi'ye onun için yaptığı kutuyu verir.

Aziz Gülten'i arayıp Sultan'ın onda kalacağını söyleyince Tahsin bey bir terslik olduğunu anlar. Kızını bulmak için Ali'yle konuşmak ister. Kerem de Ali'yi bulmak için hamle yapar ama bir iz bulamaz

Aziz elindeki emanetleri Altan'a verip Salih babaya gitmesini ister. Abdullah efendi Salih babadan bir zarf alıp yola çıkar. Salih baba da diğer zarfları Tekin'e verir. Altan gelip Salih babayı bulamaz ama kapıda Abdullah efendinin bıraktığı adrese gidip bir tamirciye ulaşır. Kutuyu gösterir.

Aziz Feride'yi kurtarmak için uğraşır. Başardığında da Bülent'in verdiği bilgileri herkese söyleyip ormanlık bir alanda araştırmasını ister. Polisler, Keremler, Altanlar herkes çocukları arar. Kerem onları bulunca herkes rahatlar

Kerem konuşmalardan duyduğu "Alice yaşıyor" haberi ile şoke olur. Her şey bittikten sonra Kerem Nurten teyzeye annesini sorar. Nurten ile ikisi kardeş gibi yakınmış. Kerem annesini bulacağına söz verir. Kerem Ali beyi bulur. Ali ona büyük babası ile ilgili şeyleri anlatır.

Aziz emanetlerin sırrını çözer. Kutuyu açar ve bir adrese ulaşır. Adrese gittiklerinde kiralık kasa ve içinde bazı kutuyla evraklar bulur. Yalçın'a da Abdullah efendi aracılığıyla bir dosya gider. Ardından Aziz de bulduğu dosyayı Yalçın'a yollar

Perihan hanım şirkete gelir ve Nehir'le Feride ile ilgili konuşur. Perihan hanım defileyi sabote etmek için harekete geçer. Serpil defileyi organize eden şirketin değiştirileceğini öğrenip Aziz'e söyler. Tahsin Aziz'i arayıp Kerem'in Bülent'e gittiğini haber verirken bir taraftan da Bülent'e karşı hazırlıklar içerisindedir. 

Bülent Kerem'i arayıp buluşmak ister. Kerem öncesinde Ceylan ve Aneta'yı da alıp öyle gider. Aneta Bülent'in suratına tükürür. Kerem Sultan'a yaptıkları yüzünden dedesini öldürmeye çalışır. Bülent'in adamları içeri girer. Polisler gelir. Tam o sırada içeriden çatışma sesi gelir. Aziz içeriye süzülürken birisi kafasına silah dayar.  

Hiç yorum yok:
Write comments