17.05.2019

Tek Yürek 14. bölüm özet. Takım minyatürün peşinde

Halit Yiğit'in babası olduğunu bilmeden çocukluk arkadaşı Ekrem'le konuşmaya gider. Ekrem ondan asıl niyetini saklar. Yiğit ve ekibi çiftliğe baskın yapar. Hokeyi bırakmamak konusunda ısrarlıdır. O sırada çiftlikte bulunan Halit; çocukları toplayıp götürür ve ona anlatılanları anlatır

Oğuzhan'ın ameliyatı başlar ama pek iyi gitmeyince orada bulunan Şenay hemşire onun elini tutup konuşunca değerleri iyi gitmeye başlar. Ameliyattan çıkan Oğuzhan'ı görmeye gelen takım Seyit ve Selçuk'la bahçede iftar yaparken beyin cerrahı ve asistanları da onlara katılır. Oğuzhan geçici bir hafıza kaybı yaşamaktadır.

Ekrem Seyit'e Gazozcuyu çocukların üzerine salmasını küçük oğlu Osman'ı kaçırtmasını söyler. Şeref minyatürün onlarda olduğunu sanarak Osman'ı kaçırır ve Yiğit'i arayıp emanetini ister. Yiğit haberi alınca Şeref'i aramaya başlar. Bulamayınca Seyit'e gider.

Yusuf Aslı ile konuşurken gelen ve kızın aklını karıştıran Orçun'a sert davranır.

Oğuzhan'ın hemşiresi Şenay'ın kızı Dila ile İlknur da tanışır ve çok sever. Nöbet çıkışı Şenay'ın tekrar acile dönmesi gerekince küçük kızı İlknur kendi evine götürür. Yolda kızı taşıyan İlknur'a Halit yardım edip evine kadar götürür. Ufak sıcak bir muhabbet ederler.

Halit sporcu kayıtlarına bakar ve Ekrem'in Yiğit'in oğlu olduğunu anlar. Adamla görüşmeye gidip Yiğit'le ilgili ağzını arar ama adam bir şey söylemez. Yiğit maça çıkmak istemez ama takım çıkması gerektiğine ikna eder. Karşı takım Emre'nin takımıdır ve yenilirler.

Kanada'ya Yiğit için video yollayan Deniz'e olumlu cevap gelir. Kız Yiğit'e bunu söylemek ister ama çocuğun durumu iyi olmayınca sıkıştırıp Osman'ın durumunu öğrenir. Takım özellikle Halit hocaya söylememektedir. Çünkü polise gideceğinden korkmaktadır.

Yusuf bir plan yapar. Zenginmiş gibi davranıp Aslı'dan da yardım alıp minyatürü soruşturur. Onun kapalı bir müzayede de satılacağını öğrenirler. Aslı, Yusuf ve Yiğit minyatürün peşindedir. Şifreyi bilen Aslı onları içeri sokar ve insanlarla tanıştırır. Müzayade yapılır ve 1 milyon 200 bine Yusuf bey satılır. Para hesaba geçmeden resmi vermeyip depoya götüreceklerini öğrenirler.

Minyatürü Yiğitlerin aldığını öğrenen Ekrem en azından maçı kaybetmelerine sevinir. Alper'e bu sefer lisanslarını inceleyip bir açık bulmasını ister

Dışarıda Arif ve Mazlum'a minyatürü depoya götüreceklerini haber verirler. Yusuf ve Yiğit'in de gelmesiyle minibüsü takip ederler. Yolda minibüsle özellikle kaza yapıp tutanak tutmayla ilgili kavga çıkarırlar. Arkadan minyatürü çalıp kaçarlar. Şerif'e götürüp verirler ve Osman'ı bırakmasını isterler. Şerif adamlarını arar ama ulaşamaz

Babası Aslı'ya bu yaptığı şey için kızar ama kız babasına Yusuf'a iş teklif ettiği için daha çok kızar ve evden ayrılır. Elinde valizle İlknur'un dükkanına gelip onlarda kalacağını söyler. İlknur kalakalır

Başındaki adam uzaklaşınca Osman kalan son şarjıyla Umut'u arar. İnternet çekmediği için konum atamayan Osman gittiği yolu, geçtiği tüneli, duyduğu sesleri anlatır. O an Umut'un yanında olan Halit durumu fark edip Umut'tan Osman'ın kaçırıldığını öğrenir. Polise gitmemeye ikna edemeyince mecbur gidip Osman'dan öğrendiklerini anlatırlar ama kendileri de araştırmaya başlar.

Osman tuvalete gittiğinde İshaklı köyü çıkışında olduğunu belirten yol tabelasını görüp Umut'u arar. Umut ve Halit hoca da o tarafa gitmektedir. Halit hemen polise de haber verir ama polis gelmeden Osman çıkar. Umut ona seslenince adamlar fark eder. Halit onlarla kavga ederken silah çekerler. Halit ve adam kavga ederken silah patlar. Acaba vurulan kim?









Hiç yorum yok:
Write comments