17.05.2019

Çarpışma 22.bölüm özet. Herkes Zeynep'i bulmaya çalışıyor

Kadir; annesinin öldüğünü kabul edemez. Gözünün önünde olan olayı yok sayıp eve gidip annesini aramaya başlar. Veli ne yapacağını bilemeden Haydar amiri arar ve Asiye hanımın öldüğünü haber verir. Kadir epey sonra bu durumu kabul edebilir.

Cansız Kadir'i aradığında "Annem nerede ona bir şey yapma" derken adam ona Zeynep'i gösterir. Kendisini bulması için 24 saat zaman verir. Veli'yi arayıp 24 saat içinde kendisine temiz bir kaçış planı yapmasını ister. İki erkek de kabul eder.

Kerem Kadir'e gidip Cemre'nin olmadığını söyler. Demir'den şüphelenmektedir. Veli'yle buluşan Kadir; Selim'in ölmesi karşılığında Cansız'ın kızını koruyacağına söz verdiğini öğrenir. Gerçekten de Cansız'ın bundan haberi olur ve adamlarına kızı kurtarmalarıp kendisine getirmelerini ister.

Kadir Belma'yı arar ama bir şeyden haberi yoktur. Veli'den Demir'i yemlemesini ister. O bunu yaptığında Demir'in evini gözetleyen Belma; adam çıkar çıkmaz eve girer. Evdeki mücadele izlerini görür. Yukarı çıkıp kızı çözecekken eve biri girer.

Demir Veli ile buluşacağı yerde Kerem'i görünce buluşmadan geri döner. Kadir onu takiptedir. Eve girince kızı bulamaz. Arkasından gelen Veli, Kadir, Kerem onu döver ama Cemre yoktur. Meğerse Cansız'ın adamları kızı almış; Zeynep'i de tuttukları yere götürmüştür. Zeynep ve Cemre buluşup konuşur. Cansız Zeynep için bir bomba yapar ve geri sayımı başlatır.

Belma adamları takip edip Kadir'i arar. Kadir, Veli ve Kerem binaya girer. Çıkan çatışmada Cemre vurulur. Kerem onu Veli'nin yardımıyla hastaneye götürür. Ameliyata alınır. Meral ve Belma da gelir. Endişe ve merakla beklerler. Odaya çıkarılır. Kerem kıza evlenme teklif eder.

Demir Veli'ye "Hala kaçış planı için yardımcı olabilirim" diyince Kadir bir şeylerden şüphelenir. Belma ve sorgudaki Demir vedalaşır. Kadir Veli'ye Cansız'ın bir şey isteyeceğini söylerken adama güvenmediği için polislere Veli'yi takip etmelerini ister. Gerçekten de Veli Cansız'ın kaçışını hazırlamaktadır

Kadir Veli'yi takip edip Cansız'ı bulur. Kadir Cansız'ı öldürecekken Veli onu durdurmaya çalışmaktadır. Daha sonra biriniz ölürse diğeriniz Zeynep'i alacak diyince Veli silahı indirip kendisini feda eder. Zaman daralmaktadır.







Hiç yorum yok:
Write comments