19.10.2019

Her Yerde Sen 18.bölüm özet. Selin bir şeyler sezmeye başlıyor

Hava şartları yüzünden Büyük ada da kalan Eylül ve Selin arkadaş olup dertleşirler. Demir ise olabileceklerden endişelidir. Vedat ona gelince dertleşirler. Burak'la konuşan Demir; adamın Eylül ile olan geçmişini bildiğini anlar. Ayrıca Eylül'e karşı bir şeyler hissettiğini de fark eder. Gerçekten de Burak her ortamda ve evinde Eylül'le ilgilenmekte; yakınlaşmaya çalışmaktadır.

İbo ve Ayda ise uzak durmaktan vazgeçerler. İbo kızı sevdiğini itiraf eder. Ayda'nın eski sevgilisiyle tanışmak istediğini; onu unuttuğundan emin olmak istediğini söyler. Ayda ne yapacağını bilemezken bu isteğinden İbo da sonrasında pişman olur ama iş işten geçmiştir.

Merve gururunu kenara bırakıp Bora'yı aradığında kocasının İstanbul defterini kapattığını boşanmak için avukatla konuştuğunu öğrenir. Eğer Antalya'ya gelirse bir şansları olduğunu duyar ama Merve oraya gitmek istemez. Oraya giderse kendisini istemeyen bir aileyle sadece Bora'nın karısı olmaktan başka vasfı olmadan, kendisini var eden herşey ve herkesten uzak kalacaktır.

Merve boşanma lafını duyunca hırsını Bora'nın kulaklığından çıkarır. Sabahı zor eden kadın soluğu Vedat'ın serasında alır. Vedat işe geldiğinde erken saatlerden beri orada çalışan Merve'yle ilgilenir. Demir'i de kıza destek olmaları için uyarır.

Yeni müşteri finansal açıdan onları rahatlatacak ve Yıldırım beyin tazminatını ödemelerini sağlayacaktır. Eylül yemek sırasında adını vermeden eski sevgilisiyle beraberken takmaya başladığı bir yüzüğü çok beğendiğini söyleyen Selin'e verir. Demir artık Selin'e bir şeyler anlatması gerektiğini düşünüp çok iş olmasına rağmen sevgilisini 2 günlüğüne dağ evine götürür. Yolda Eylül'ün yüzüğünü Selin de görüp fazla tepki verince kadın; ikilinin daha önceden tanıştığını anlar


Hiç yorum yok:
Write comments