10.10.2019

Şampiyon 5.bölüm özet. Güneş Fırat'a sırtını dönüyor

Fırat Güneş kendisinden alındıktan sonra kardeşiyle anne babası öldükten sonra yetiştirme yurduna ilk gittiği zamanı hatırlar. Güneş ise babası güneş batmadan gelip kendisini alacak diye beklemeye başlar. Yemek yemeyip ilaç içmek istemez. Fırat yurdun önüne gelir ama içeri almazlar. Olay çıkarınca işler daha da kötüleşir.

Fırat o gece yurdun yanındaki parkta kalır. Yağan yağmura rağmen gitmez. Suna adamı görür ama Güneş görmez. Durumdan etkilenen Suna sonunda çocuğu babasıyla görüştürür. Çocuğun ilaçlarını içmediğini anlayan Suna; Güneş'le konuşur.

Serhat evdeyken karısı adına bilgilendirme kağıdı gelir. Adam tam açacakken kadın gene bir dümen çevirip adamın öğrenmesini engeller. Yaman hoca Serhat'a gizli tanığı sorunca karısından şüphelenir. O da evin devir kağıdını gösterip kendisini olaydan sıyırır.

Kadri yine Tansel'e gittiğinde Mücella'nın parayı Fırat'a verdiğini söyler ve Zafer'den dert yanar. Oradan çıkarken Kerem Kadri'yi görür. Tansel'e Güneş'le Kadri'yle ilgili sorular sorar ama adamın konuşma söylediklerine inanmaz. Tansel Suna'ya Kerem'in Yaman hocanın salonunda tehlikede olduğunu söyler.

Tansel'in kafes dövüşçü adamları Zafer'i aldırtır ve Fırat'ı kafes dövüşüne ikna etmesini, para almasını, Güneş'i ancak bu şekilde kurtarabileceğini söyler. Zafer kabul etmez. Bu sefer adamın koluna kalemini sokar. Fırat durumu öğrenince sinirlenir ve Tansel'in adresine gider. Bunu duyan kadim dost Zafer de Fırat'ın peşinden gider

Mücella kendi üzerindeki suçu başkasına atmak için kurban ararken kocasını yurda kadar götürüp resmini çeker. Suçu onun üzerine atmayı planlar. Mücella Tansel ile konuşmaya giderken az kalsın karşılaşacaklar iken son anda görünmeden kaçar. Yamanlara gidip gizli tanıklık yapanın kocası olduğunu söyler. Yaman inanmaz ama resmi görünce inanır. Fırat'a söylememeye karar verirler ama Yaman Serhat'ı çağırıp konuyla ilgili bağırıp ifadesini değiştirmesini ister

Salondaki herkes Kerem'e ablasının yaptıkları ve çocuğu aldığı için kızgıdır. Kerem'e sataşırlar. Yaman hoca hepsine temizlik görevi verir. Kadri yine Şahin'in kanına girmeye çalışır ama çocuk yine reddeder. Evde karşılaşan Kerem ablasına kızar. Suna Yaman'a gidip yiğenini çalıştırmamasını ister

Fırat elindeki evrakların hepsini sosyal güvenliğe verir. Oğlunun  tedavisinin Türk vatandaşı olarak 18 yaşının altındaki herkes gibi devlet tarafından karşılanacağını öğrenir. Yurda giden Fırat ve Zafer; Güneş görüşmek istemediği için görüşemezler. Fırat yine de beklemeyi sürdürür.

Tansel; Fırat kendisine bir şey yapmadığı halde aynaya kafa atıp Suna'ya da adamın yaptığını söyler. Kendisini acındırıp yüce gönüllülük yapıp kadını kendisine karşı yumuşatır. Suna bu sefer Fırat'a gidip Tansel'e vurmasının hesabını sorar. Fırat vurmadığını isterse kameradan bakmasını söyler. Kadın doğru söylediğini anlayıp Tansel'le yüzleşir ve ayrıldıklarını söyler

Zafer yasa dışı kumar işleten Mazlum isminde birinden Tansel'in açığını bulması için yardım ister.
Kerem; Yaman hocaya gidip Fırat'ın çocuğunu alması için tanıklık edebileceğini söyler. Zafer ve Fırat da Kerem'e güvenmediklerini söylerken Suna gelir. Güneş'in tahlilleri iyi çıkmıştır. Fırat ve Güneş'i buluşturur ama çocuk babasını istemez.

Mazlum birisini Zafer'le görüştürür. Akif'in Tansel'den para aldığını; onun bir sırrının onda olduğunu söyler. Fırat Tansel'e gider ve 3 kafes dövüşü yapacağını söyleyerek istediklerini sıralar. Tansel kabul eder. Anlaşırlar. Tansel Fırat'ın arkasından "O kafesten sağ çıkamayacaksın" der.



Hiç yorum yok:
Write comments