25.11.2019

Aşk Ağlatır 12.bölüm özet. Yusuf ve Nalan evlenecek mi

Yusuf yolda Rüzgar ile gördüğü Ada'ya ilerler. Elini uzatıp gözlerine bakması Ada'nın onunla gitmesi için yeterli olmuştur. Ada Yusuf'a böyle davranarak kendisine de acı çektirdiğini söyler. Rüzgar'ın babasının öldüğünü; o yüzden beraber olduklarını söyler. Babasız büyümüş birisi olarak bir bebeğin babasız büyümesinin sebebi olmak istemediğini tekrarlar. 

Geride bırakılan Rüzgar ve Nalan aralarında anlaşır. Nalan Yusuf'u evlenmeye ikna edecek; Yusuf aradan çıkınca Rüzgar devreye girip Ada'yla olabilecektir. Mert de Rüzgar'a Yusuf'un Ada'ya sahip olmasını beklemeden harekete geçmesini tavsiye eder. Nağihan da Ada'ya Rüzgar'ın iyi birisi olduğunu; ona aşık olduğunu ve adama bir şans vermesini tavsiye eder. 

Yıldırım beyin cenaze töreni yapılır. Ada ve ailesi de gelir. Rüzgar kendisini bırakıp gittiği için Ada'ya karşı soğuk davranır. Nalan da Mert için gelir. Cevdet Yalçın da uzaktan seyreder. İsmail yeniden eve dönüp Ada ile arasını düzeltmek sonra da kızın paralarını yiyebilmek için "iyi pişman dayıyı" oynamaya başlar. İş aramaya çıkar ve tesadüfen Sumru hanımın lokantasına gidip yardım eder ve işe alınır

Hastaneden çıkan Çiçek; olanları ve planını Fırat'a anlatır. Direkt Yusuf'a söylemeleri durumunda Nalan'ın yalan dolanla paçayı kurtaracağını düşünürler. Delil toplamak için Nalan'ın dna testini bulmaya çalışırlar. Çiçek Nalan'a yakın davranırken Fırat da Nalan'ın odasında buldukları hastanede çalışan kartvizitinden tahlili oraya yaptırdığını anlarlar. Fırat tahlili yapan kıza yaklaşmaya çalışır

Nalan gözleri yaşlı pansiyona gelir ve Hikmet dedeyi torununa karşı kışkırtır. Rahmetli eşinin yüzüğünü kuyumcudan alıp dedeye vererek puan da toplar. Hikmet dede Yusuf'a yüzünü yere eğdiğini söyleyerek tokat atar ve eşyalarını toplayıp evden ayrılır. Yusuf ona yetişemez. Etrafı arar ama bulamaz. Serseriler bıçak tehdidi ile yaşlı adamı soymaya kalkarlar. 

Hikmet dedenin yardımına Cevdet Yalçın koşar. Cevdet yaşlı adamı Ada'nın çalıştığı huzurevine götürür. O gece adamı orada misafir ederler. Nagihan ertesi gün Hikmet dedeyle karşılaşır. Ada da yardım eder. Sonrasında Yusuf'un dedesi olduğunu öğrenince adamı arayıp orada olduğunu haber verir. Yusuf; dedesini almaya oraya gelir ama yaşlı adam evlenmesi için ısrar eder. Ada da gözleri dolu dolu evlenmesi gerektiğini söyleyince Yusuf da sonunda teslim olur. Yusuf; Nalan ile nikah için evrak hazırlayıp başvuru yapar.

Rüzgar Yusuf'un çalıştığı nakliye şirketinin sahibine ulaşmaya çalışır. Arif isminde müdür ile tanışır ama asıl sahibi Hünkar Balaban ile tanışamaz. Aynı adamın onların arsa ve yatırımlarını topladığını o gün Mert ve Rüzgar'ın annesi öğrenir. Mert o gün kadından Ada'nın babasının ölümünü hızlandırdıklarını da öğrenir. Yıldırım bey de zaten bunun vicdan azabına dayanamamıştır. 

Yusuf ve Nalan'ın nikahının kıyılacağı anlarda Rüzgar da Ada'yı yemeğe çıkarıp duygularını açıp evlenme teklif eder. Yusuf ve Nalan evlenecekken Cevdet Yalçın elinde bir kağıtla gelir ve "Hayır" der. Daha önce Ada'nın mezarının başında da gördüğümüz Cevdet Yalçın kim ve amacı ne diye soranlara bir ipucu: Muhtemelen "Hünakar Balaban" isimli kişi Cevdet Yalçın ve büyük ihtimalle Ada'nın babası tarafından akrabası oluyor. 


Hiç yorum yok:
Write comments