3.11.2019

Benim Tatlı Yalanım 20.bölüm özet. Aylin Kayra'yı alıyor

Nejat; Aylin'in verdiği mahkeme celbi yüzünden uyuyamaz. Kayra da gerçek annesini düşünmemeye çalışmaktadır. Bu gerginlikler yüzünden vücudunda çıkan ve kaşınmasına sebep olan döküntüleri üzülmemeleri için Suna ve babasından saklar.

Aylin Hande ile buluşup velayet değiştirme davası açtığını söyler. Hande kadına velayet için elinde bir koz olduğunu ve birlikte çalışırlarsa vereceğini söyler. Aylin iş teklifini kabul eder.

Nejat; avukatla görüşür. Velayet davasının uzun süreceğini, alabileceğini de söyler. Kayra'nın da etkilenmemesi için ortak bir teklifle gidelim der. Avukat velayetin Nejat'ta kalacağı ama Aylin'in de kızını görebileceği bir anlamaya varmalarını önerir. Aylin kabul eder ama bu arada davaya hazırlanmaya devam etmeye karar verirler.

Rafet; Berrin hanımı hastaneye götürür. Hande kadının karşısına çıkar ve şirketine gelmezse eğer çocuklarına anneleri olduğunu söylemekle tehdit eder. Berrin hanım Serkan'la konuşup şirketin de durumunun iyi olmadığını öğrenir. Eğer şirket olarak onu da kaybederlerse onlar için hiç de iyi olmayacağını fark eder ama Hande yüzünden ayrılmak zorunda olduğunu Nejat'a söyler.

Enise ve Şevket plan yaparlar. Enise çocuğu arayıp babasının fenalaştığını söyler. Berrin ve Rafet apar topar eve gelirler. Şevket kadına onun için ne kadar endişelendiğini söyler. Berrin hanım olarak kendi yanında olmasını; evlenmesini ister.

Aylin ve Nejat'ın görüşmesi kötü geçer. Avukat anlaşmasını tembihler. Kayra; Suna ve babasının bu konuşmasını duyup çok üzülür. Babası arada kalmasın diye o akşam annesinde kalmaya razı olur. Nejat istemese de kızını götürür. Suna herkesi eve toplayıp Nejat'ın kafasını dağıtmayı planlar. Çok iyi zaman geçirirlerken Kayra; annesi onu istemesin diye yaramazlık yapar.

Kayra'nın döküntülerini gören Aylin; kızı doktora götürüp rapor alır ve Nejat'a bilgi vermez.  Kızı uyurken lekelerin resmini çeker ve bunların hepsini velayet dosyasına ekler. Aylin Nejat'a gidip velayetin onda kalmasını kabul ettiğini söyleyip adamı kandırır. Hande Aylin'e Nejat'ın at çiftliğinde kızının gözü önünde biri dövdüğü görüntüleri verir.

Aylin elindekilerin hepsini mahkemede kullanır. Nejat'ı öfkeli olmakla, kızının hastalığından haberi olmamakla suçlar. Neye uğradığını şaşıran Nejat karşılık olarak yüksek perdeden çıkış yapar. Hakim  Nejatların hazırlanması için yeni bir mahkeme günü verir. Bir sonraki duruşma gününe kadar da Kayra'nın annesinde kalmasına karar verir.

Hiç yorum yok:
Write comments