8.11.2019

Her Yere Sen de final kararı şoku yaşandı

Yaz aylarında başlayan diziler hakkında birer birer önce yayın günü değişikliği ardından final kararı alınıyor. Geçtiğimiz haftalarda yayın günü değişen dizlerden Her Yerde Sen hayranları için üzücü haber geldi. 14 Haziran 2019 cuma günü ilk bölümü yayınlanan; Karga Seven Pictures'ın FOX için çektiği "Her Yerde Sen" dizisi için final kararı alındı

Baş rollerini Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın paylaştığı dizi, 20 hafta boyunca seyirciyle buluşmuştu. Aynı evi yanlışlıkla alan Demir ve Selin'in komik sahnelerini seyirci çok beğenmişti. Ancak aşk ilişkileriyle şirketin sürekli batma riskleri haricinde fazla bir konusu olmayan dizi; zaman zaman düşen tempoları ile bitiş çizgisine geldi. 

Geçtiğimiz günlerde Her Yerde Sen dizisi düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödül Töreni'nde de "En İyi Romantik Komedi Dizi Ödülü"nün de sahibi olmuştu ama bu başarı bile kararı değiştiremedi. Umarız 23.bölüm olan son bölümde #selDem ve diğer aşık çiftlerin hayranları için güzel bir final hazırlamışlardır. 

Hiç yorum yok:
Write comments