10.03.2020

Çukur 91.bölüm özet. Cumali Çağatay'ın peşinde

Cumali kanlar içindeki karısını eve getirip yatağa yatırır. Kimseyi içeri almaz ve bir şey de söylemez. Selim hemen baytar amcayı getirir. Adam Damla'ya bakar ve sabaha kadar bekler. Damla sabah uyanır ve konuşurlar. Cumali öfkeyle Çağatay'ı öldürmek için evden çıkar ama Selim onu farklı yollarla durdurmaya çalışır. Bayılttığı Cumali'yi bir yere kapatır.

Karaca bu olaylar olurken kalkmayınca Sultan anne Nehir'i odasına yollar. Kızın kaçtığını saklamaya çalışır. Karaca bu sırada Azer ile onun kapattığı kebapçıda yemek yemektedir. Azer, Karaca'yı eve bırakırken Celasun onları görür. Nehir kıza eve girişte yardım eder.

Yamaç'ı alan polisler sorguda bombalama olayını sorar ama ellerinde kanıt yoktur ve kabul de etmez. Yamaç'a bir komiser gelip Çağatay'ı içeri atması için kendisine yardım etmesini ister ve düşünmesi için 1 gün süre verir.

Salih ve Mahsun; Murtaza'yı bulup dediklerini yaptırmakla uğraşmaktadır. Murtaza'yı yanına sokup içeriden bilgi almayı planlamaktadır. Damla Yamaç istememesine rağmen ona yardım etmek için Çağatay'a gider. Onun Murtaza'yı yanına almasını sağlar. Yamaç Murtaza'yı Çağatay'ın yanına aldırtanın Efsun olduğunu anlar.

Timsah'ın evine döndüğünü haber alan Salih oraya gitmek ister. Yamaç'ın yanında kalması için Akın'ı çağırır. Salih, Aliço ve Medet sonunda Timsah Celil'i bulup öldürür.

Ölmekten ve sırrının mezara gitmesinden korkan Emmi; Aliço'ya gidip kendisine bir şey olursa Yamaç'a verilmek üzere bir mektup verir.

Cumali bir şekilde kapatıldığı yerden kaçar. Yamaç onu durdurmak için peşine düşer. Tam Çağatay'ı öldürmek üzereyken bayıltır. Murtaza'nın sanki Çağatay'ı kurtardığını düşünmelerini ister. Çağatay Yamaç'ı arayıp kendisini öldürmeye çalışan abisini 24 saat içinde kendisine getirmesini ister.

Komiser de Yamaç'ı durdurup gazeteci Emir'i öldürürkenki görüntülerin elinde olduğunu ve 24 saat içinde Çağatay'ı kendisine vermesini ister. Yamaç Mahsun sayesinde Emir'i öldürmemiş, ailesiyle kurtarıp saklamıştır. Emir'den Çağatay'la ilgili elindeki her bilgiyi alıp Salih'le saldırmak için plan yapmaya başlar.

Hiç yorum yok:
Write comments