19.03.2020

Zemheri 10.bölüm FİNAL özet. Ayaz ve Firuze hak ettikleri mutlu sona kavuştular

Show da yayınlanan Zemheri dizisi bu bölüm ile final yaptı. Ertan'ın dilekçeyi Yaşar ustadan aldığı kanıtlanmıştır ve adam ceza evine gönderilir. Ertan; oyuna gelmesini sindiremez ve Elvan'ı ihbar eder. Polisler Elvan'ı evden alıp götürür. Ayaz'ın avukatı polise o gece bir ihbar telefonu geldiğini ama vazgeçilip devamının getirilmediğini öğrenir. Firuze kapı kapı dolaşıp görgü şahidini arar.

Kocası kazada ölen ve sürekli onlar aleyhine konuşan komşularının görgü şahidi olduğunu öğrenir. Şans eseri kadın Ertan'ı Yasin'i öldürürken de videoya çekmiştir. Kadını savcıya götürürler. Kadın hem olayı anlatır hem de videoyu verir. Savcı Ertan'ı çağırıp sorguya çeker. Elvan'ı da bırakır. Yaşar ustada o sırada Firuze'nin Elvan için Ertan'la evlendiğini öğrenir.

Ertan adliye dönüşü kendisini kaçırtmak için birileriyle anlaşmanın rahatlığı içindedir. Ayaz iyi tanıdığı düşmanındaki bu rahatlığı görür. Müebbet yiyecek olsa bu şekilde olmayacağını düşünüp ekstra önlem alır. Ertan'ın tuttuğu adamlar onu kaçırır ama Ayaz'ın uyardığı polisler adamı yakalar. Ertan artık burnunu bile dışarı çıkaramayacaktır.

Berrak, abisi ilk ceza evine gittiğinde bayılınca 10 haftalık hamile olduğu ortaya çıkar. Ayaz dahil herkes şaşkındır. Firuze'yle konuşan Ayaz ona bebeğe babalık yapacağını ama onunla evlenmek istediğini söyler. Zaten bunu kaldıramayan Berrak sinir krizi geçirir ve kanaması başlar. Tüm gece sancı çekmesine, bebek düşmesine, kendisini zehirlemeye başlamasına rağmen hastaneye gitmeyip kendisini bile riske atar. Sonunda Mehveş onu bulur ve hastaneye götürüp teselli eder.

Aliye anne kendisini evin tapusunu aldığı için dışlayan kocasına ve kızlarına kızıp çatıya çıkıp kendisini aşağı atmaya kalkar. Neyse ki olay tatlıya bağlanır. Faruk'un tefeciye olan borcu da bir şekilde halledilir. Elvan cezaevine gidince Faruk Yasin'in niyetini anlatmak zorunda kalır

Ayaz eve döndüğünde Filiz'i bulamaz. Sakladığı sırlar yüzünden Mete'nin evine gittiğini öğrenir. Mete'nin evine gidip kardeşlerine olanları anlatır ve onları da alıp eve döner.

Ayaz Firuze'ye evlenme teklif eder ve 3 ay kadar sonra evlenirler. Faruk ve Sevda da evlenmiş, gerçekten hamiledir. Elvan ise avukat olmak için ders çalışmaktadır. Berrak o gün arabasına atlayıp tatile çıkarken Ertan cezaevinde pencereden dışarı bakmaktadır


Hiç yorum yok:
Write comments