1.07.2020

Bay Yanlış 1.bölüm özet. Tanışma ve karşılıklı çıkarlar

Ezgi sürekli yanlış seçimler yapan ve buna rağmen sürekli aldatılan biridir. Özgür ise zengin ve çok popüler bir restaurant barın sahibidir. Düzensiz tek gecelik ilişkilerle hayatı geçiştirmektedir. İkisinin de annesi evlenmeleri için baskı yapmaktadır. Yağmurlu bir günde taksi paylaşmak zorunda kalıp tanışırlar. Ezgi o gün işinden atılırken, eski sevgilisi tarafından evinden de çıkması istenir. Üstelik bir de doktor ona arabayla çarpar. Bekar ve düşünceli olan Serdar ismindeki doktorla Ezgi'nin arasını kuzeni yapmak için çalışmalara başlar.

O akşam kızlarla buluşup yemek yiyecekken ekilir. Tesadüfen eski sevgilisi arka masasında başka birine evlenme teklif eder. Yine kaderin bir cilvesi olarak Özgür'ün barında durduğu yere gider. O geceyi sarhoş olduğu için adamın evinde geçirir. Sabah ise utançtan hemen çıkar. Kuzeninin evine taşınır. Tesadüfen kuzeninin evi Özgür'ün evinin yanındadır.

Özgür'ün beraber olduğu kadınlar evde karşılaşır ve büyük rezillik çıkar. Dergi yazarı olan kadın röportajını bu büyük nefretle yazar. Özgür'ün annesi oğlunu evlendirmek için düğmeye basar. Kızının düğününe bir sürü bekar akraba kız çağırır. Özgür bundan kurtulmak için oraya bir sevgiliyle gitmeye karar verir ama götürecek kıza karar veremez. 

Ezgi ise kendisiyle ilgilenen doktoru ilk adımı atarak kendisinden soğutur. Eve döndüğünde bunu yapmamasını söyleyen Özgür'den tavsiyeler almaya karar verir ancak Özgür de ondan bir şey ister. 1 gecelik sevgilisi olmasını.. 

Hiç yorum yok:
Write comments