11.07.2020

Bay Yanlış 3.bölüm özet. Ezgi ve Özgür annelerle tanışıyor

Özgür yolculuk gününü 1 gün öne alınca Ezgi'nin Serkan ile olan randevusuyla çakışır. Kız randevuya gitmek isteyince kavga ederler ve Ezgi aralarındaki anlaşmayı iptal eder. Daha sonra diğer ortakla tanışmaya gittiğinde orada Özgür ile karşılaşır. İkisi de birbirlerine karşı sinirli oldukları için karşılıklı beraber çalışmayı iptal ederler. Ozan ikisinin arasında kalır. Ezgi'nin orada çalışması Deniz için önemli olduğundan onun için de önemlidir. 

Ezgi; kuzeni Cansu'nun yanına hastaneye gittiğinde Serdar'ın odasından çıkan eski sevgilisi Soner ve nişanlısını görür. Kadın bebek için gelmiştir. Bunu anlamak Ezgi'yi çok üzer. Adamla kurduğu hayalleri  şu an başkasıyla yaşamaktadır. Gece tek başına içki içer; Soner'le yüzleşir. Yağmur altında sarhoş eve gelir. Özğür'e haklı olduğunu söylemek için kapısına gider. Bir kızla eve gelen Özgür'ün yine gecesini mahveder. Sabah ise adamdan özür dileyip anlaşmaya devam etmek istediğini söyler.

Ezgi arayıp Serdar'la randevuyu erteler, kızlara, annesine yalan söyleyip Özgür'le yola çıkar. Tesadüf eseri Özgür kız uyurken onları Ezgi'nin annesi ve üvey babasının restoranına götürür. Söylediği yalan yüzünden Özgür'ü doktor Serdar olarak tanıştırmak zorunda kalır. Kahvaltı ettikten sonra tekrara yola çıkıp Özgür'ün ailesinin yanına giderler. Anne ve kız kardeş Ezgi'yi çok sever. Eve doluşan meraklı akrabalardan uzak kalmak için denize açılan ikili arasında duygusal bir çekim olur.

Diğer tarafta Levent'in kızına kendisinden bahsetmemesine içerleyen Cansu; Ezgi'ye ulaşamayınca kızın annesin arar. Sevgilisi Serdar ile gittiğini öğrenince şoke olur. Deniz de hiç bir şey bilmemektedir. Tesadüfen Cansu Ozan'ın restoranına gidince Deniz de gelir. Kızlarla konuşan Ozan onların bilmediğini bilmeden bazı şeyleri ağzından kaçırır 

Hiç yorum yok:
Write comments