19.08.2020

Gençliğim Eyvah 10.bölüm özet. İtalyan anneler Beyti ve Zeki'yi buluyor

Atv de yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisi Ahmet'in uykusunda Çağla ile ilgili kabuslar görmesiyle başlar. Ahmet sabah kalktığında yine karşısında Çağla vardır. Üstelik mahalleye Çağla yüzünden gelen paparazziler de peşlerine düşer. Kaçma kovalamaca epey sürdükten sonra basına Çağla açıklama yapar. 

Arif ve Zekeriya yurt dışından gelen annelerden kaçmak için kaçak oynamaya çalışır, bu yüzden erkenden pazara giderler. Zola'nın annesi yanında getirdiği resmi bulamaz. Arif ve Zekeriya ev ve dükkanlardaki tüm gençlik fotoğraflarını çalıp gömerler. Kadınlar şaşırır ama  bağlantıyı kuramaz

Veysel ve  Suzan bebeklerinin cinsiyetini kendi istediği için kendince bir şeyler yapıp çekişirler.
 
Bütün kadınlar mahalledeki düğün için hazırlanmaktadır. Zola düğüne Azra ile gitmemek için çabalar ama kurtulamaz. İtalyan annelerin mahalledeki düğüne herkes geleceği için babaları da bulacaklarını düşünmektedirler. Zola; düğünde Azra'ya Ahmet'in onu hala sevdiğini söyler. Zola; kalbine taş bassada ikisinin dans etmesini sağlar. Ertesi sabah el ele tutuşan sevgililer ailelerden onay alıp el öper. 

Arif'in yeni planı ise Zola ve Çavi'nin annelerini başlarına çuval geçirip kaçırmaktır. Sünnetle korkuttukları çocuklarını da işin içine dahil ederler. Tuvalete gidecek kadınların yerine yanlışlıkla kendi karılarını kaçırırlar. Tehdit mektubu yazarlar. Hacer ve Nuriye kendilerine gelirken oraya yetişen Arif ve Zekeriya bir dalavere çevirip bir de kahraman olurlar. 

Bölüm sonunda İtalyan anneler Arif ve Zekeriya'ya resmi gösterip "Beyti ve Zeki" diye seslenir. Kadınlar en başından beri onları tanımışlardır. 


Hiç yorum yok:
Write comments