12.08.2020

Gençliğim Eyvah 9.bölüm özet. Azra ve Çağla arasında rekabet kızışıyor

Atv de yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisinde Çavi ve Zola'nın sünnet korkusu aynı anda kabus görmelerini bile sağlar. Zola kardeşi olan Ahmet'in sevdiği kızı çalmaya çalıştığını düşünmeye başlar. Kardeşiyle sevdiği kız arasında kalmıştır. 

Restoranda Çağla ise Arif ve Hacer'in iyice gözüne girmeyi başarmıştır. Ahmet kaçak gelin Çağla haberlerini görünce hemen dergiye ihbarda bulunur. Magazinciler geldiğinde olayı gayet iyi idare eden Çağla; onları çağıranın Ahmet olduğunu anlar. Bir taraftan da "Bu zengin kızın benimle ne işi olur?" diye düşünmektedir. 

Suzan ve Veysi doktora gidip bebeklerini kontrol ettirirler ama Veysi kontrolden çıkar. Bebek erkek diye tutturur. Davul zurna eşliğinde bütün mahallede oynar.  

Çavi Zola'nın görevlendirmesiyle Çağla'ya yürümeye kalkar ama kız fark edip çocuğu ikaz eder. 

Kebapçılara gelen muhasebeciler yeni başlayan elemanların ssk girişlerini yapmak isteyince kimlik kartları ortaya çıkar. Neyse ki oğulları Arif ve Zekeriya'nın onları evlatlık aldıklarını söyleyerek babalarını kurtarır. Kadınlar da bu olaya olumlu bakar. 

Hacer ve Nuriye anneler çocukların babalarını bulmaya karar verir. Küçük kız Ayşen onlara yardım eder. Çavi ve Zola'nın annelerini görüntülü olarak ararlar. Olayı gören Arif ve Zekeriya kaçmak için türlü dolaplar çevirir. Sonrasında Hacer ve Nuriye tekrar arayarak kimseye haber vermeden İtalyan anneleri çocukların babalarını bulabilmek için Türkiye'ye çağırır

Azra Zola'yı mahalledeki birinin düğününe gitme teklifinde bulunur. Azra düğün için kıyafet bakmaya gittiğinde Çağla da oraya gelir. Ardından kuaföre de peşinden gelir. Telefonda Ahmet ile konuşuyormuş gibi yaparak düğüne onunla gideceğini ima eder. 

Aileler Ahmet'in evine Suzan ve Veysi'yi yerleştirir. Ahmet de tekrar evine dönmek zorunda kalır. Sürprizler bu kadarla da bitmez. Akşam eve yemeğe geldiğinde Çağla da oradadır ve kıza oda da verilmiştir. Ahmet artık evde kalmak istemeyince kuytuya gidip Zola ve Çavi ile kalır

Ertesi gün restorana gidenler; Zola ve Çavi'nin annesi ile karşılaşırlar.

Hiç yorum yok:
Write comments