26.08.2020

Güneşi Beklerken 46. bölüm özet. Kerem Sayar komaya giriyor


 Melis'le konuşmaya giden Kerem hiç bir şey hatırlamamaktadır. Melis; aralarında bir şey olduğunu söyleyince çok kötü olur. Arabaya biner. Hızlı sürüp duvara vurur. Üç gün zaman atlar. Anne babası oğullarının başındadır. Kerem kafasını çarptığı için durumu iyi değildir. Kazayı Ufuk üstlenir. Kerem'in orada olduğunu Ahmet Sayar gizlemelerini ister. 

Gölyazı'ya gitmiş olan Zeynep kendisini iletişime kapatır. Orada Bora isminde bir gençle tanışır. İlk başta tartışsalar da sonra dertleşecek kıvama gelirler. 

Cihan da Gölyazı'ya gelir. Babasının annesine evlenme teklif ettiğini duyan Zeynep çok sevinir. Kalacak yeri olmadığı için evlerinde kalır. Babasıyla plan yapıp annesiyle sandala açılmalarını sağlar. Demet'e oradan gitmeyeceğini söyleyip evlenme teklif eder. Kadın kabul eder

Melis de annesiyle 3 günlüğüne şehir dışına gitmişlerdir. O süre zarfında kız korkusundan telefonunu kapalı tutar. Aksel o gece evinden apar topar çıkan kız arkadaşının telefonu 3 gün kapalı olunca çok endişelenip evinin önünde bekler. Melis ile konuşmaya çalışır

Güneşi Beklerken de Can'ın anne babasıyla tanışan Yağmur 3 gündür ondan uzak durmaktadır ama sevgilisi onun gönlünü alır. İkili Zeynep'i ve Kerem'i merak etmektedir. kerem'in evine gidip Amerika'ya gittiğini duyar ama inanmazlar. Sevim hanımı takip edip Kerem'i görürler.  

Tülin sette fenalaşır. Yapımcı bir kaç gün dinlenmesini isteyip yazlık evinin anahtarını verir. Tülin doktorunu arayıp kürtaj randevusu alır. Yazlık evde yan komşunun ağlayan çocuğu sürekli ağlayınca Tülin bebek istemediğinden emin olur. Fakat çocuk kaybolup kendi bahçesine girince; çocuğu kucağına alınca kürtajdan vazgeçer

Sevim hanım Barış'ı arayıp hastaneye getirtir. Barış Kerem'i görüp onunla konuşur. Çıkışta Ahmet beyle konuşup çekişir. Ahmet bey ona bir kasanın anahtarını verir. Barış o kasadan babasının günlüğünü alır. Günlükte ilaç denemelerinin nedeninin kendisinin hastalığı olduğunu öğrenir. 

Aksel o gece kullanılan karavanı toparlamak için gider. Bulduğu bir şeyi yanına alır. O akşam cafede Aksel kıza asılan bir grup erkekle kavga eder. 

Kerem Zeynep'in sesine tepki verip gülümseyince Sevim hanım arabaya atlayıp Gölyazı'ya gider. Durumu anlatıp Zeynep'ten gelmesini ister. Zeynep ilk başta istemez ama sonra Sevim hanımla hastaneye gelmeyi kabul eder. Kerem'le konuşup onu hayata döndürür ama sonrasında gider. 

Hiç yorum yok:
Write comments