28.08.2020

Güneşi Beklerken 47. bölüm özet. Kerem ve Zeynep barışamıyor


Kerem hastaneden çıkar ama babasının yaşadığı evde kalmayacağını söyler. Sevim hanım kocasından Cihan ve kızına kendilerinden geldiği belli olmayan bir teklif yapılmasını sağlamasını ister. Cihan'a eski bir arkadaşından iş teklifi gelir. İş İstanbul'da olduğu için Zeynep kabul etmez

Okulda Yağmur ve Can; Kerem ve Zeynep'i barıştırmak için bir araya getirme planları yaparlarken Kerem de gitmek istediğini söyler. Kerem o akşam Ufuk'un evinde kalır. ertesi gün arkadaşlarıyla yola çıkar. Zeynep ile konuşur ama kız onu dinlemek bile istemez. O gece minibüste kalırlar. 

Melis Kerem'in yanından ayrıldıktan sonra kaza yapıp komaya girdiğini öğrenip fenalaşır. Cihan Melis'e Gölyazı'ya taşındığını, Demet'le evlenmek istediğini söyler. Kızı olgunlukla karşılar ama annesine de haber verir. Cihan Demet'i istemeye gelir. Zeynep anne babası için kahvede düğün organizasyonu yapar. düğün sonrasında eve gelen Tülin ultrason resmini Demet'e takar. 

Jale Kerem'in kaza geçirdiğini öğrenince Ahmet Sayar'ı arayıp ZeyKer'i kaçıranın Mehmet olduğunu söyler. Ahmet Sayar ve Mehmet bey buluşup tekneyle açılırlar. 

Aksel evin önünde beklerken Tülin gelir ve kızının onda kalmasını istemediğini söyler. Aksel şaşırır ama belli etmez. Melis'e sorduğunda Dilan da kaldığı cevabını alır. Melis'in telefonunu alıp okula gidip Dilan'a sorar. Dilan uyanık davranıp "Evet kaldı" der. Melis Aksel'e tam olanları anlatacaken telefonu çalan Aksel karakola gider. 

Gölyazı'da karşılaşan Bora Kerem'e Zeynep'le konuşması için yardım eder. Kerem Zeynep'e veda eder. Artık İstanbul da olmayacağını dönebileceklerini söyler. Zeynep oraya kadar gelen arkadaşlarına barışmışlar, sonra dönecekmiş gibi davranır. İstanbul'a dönen Kerem'in de telefonu çalar. 

Aksel ve Kerem hastanede polisle konuşur. Tekneyle açılan iki babadan da haber yoktur. Denizden çıkan kimliği belirsiz bir cesedi teşhis etmeleri gerekir. Kerem ve Aksel morga iner

Hiç yorum yok:
Write comments