30.08.2020

Güneşi Beklerken 48. bölüm özet. Aksel Kerem Sayar ve rehin alıyor


Morgdaki ceset Mehmet Varol'aait çıkar. Aksel cenaze, baş sağlığı işleriyle ilgilenir. Begüm ilaç almış yukarıda Barış tarafından teselli edilmektedir. Melis ve Kerem'i orada gören Zeynep'in sinirleri bozulur. Melis o gece olanları Dilan'a anlatmak zorunda kalır. Her şeyi birleştiren Yağmur da Zeynep'in neden üzgün olduğunu, gittiğini anlamıştır

Jale de Mehmet'i Ahmet Sayar'a söylediği için kendisini suçlamaktadır. kerem'in de taziyeye geldiğini duyan Begüm Ahmet sayar'la ilgili bildiklerini Aksel'e anlatır. Babasını da Ahmet'in öldürdüğünü, Kerem'in de babasına yardım ettiğini söyler.

Kerem'in babası hala kayıptır. Sevim hanım da Kerem de Ahmet Sayar'a bir şey olduğunu sanmaz. gece tekneyi araştırmaya giden Aksel orada aynı amaçla bulunan Kerem'le karşılaşır. Tekneyi araştırıp ayrılırlar ama Kerem bir şeyi araştırmak için denize açılınca Aksel; onu iş çevirdiğini babasıyla buluşacağını zanneder. Kerem'in araştırdığı yerde babası yoktur. O da sarhoş Zeynep'e gider. 

Mehmet Varol'un mezarının başında Güneş ve Barış birlikte hareket etme kararı alır. Sevim hanım Barış'ı arayıp hisse devretmek ister ama Barış hepsini istediğini söyler. Sevim yıllar önce kocasının eski bir evde bir yere bir şey sakladığını hatırlayıp yola çıkar. Gittiği evde Ahmet yoktur ama Melda vardır ve Sevim'den saklanır. 

Yağmur'un amcası gelir. Kızı tanıdığı birisiyle evlendirme planları vardır. 

Aksel sarhoş olan Kerem'i dağ evlerine götürüp bağlar. Melis Aksel'i arayıp ulaşamaz. Zeynep'e şüphelerini anlatınca O da Kerem'i arar. Telefonu Aksel açınca telaşlanıp Begüm'e giderler. Sonra Melis, Zeynep, Barış, Begüm oraya gider. Aksel onları da esir alır. Ahmet'in aramasını beklerken zorla herkese doğruluk mu cesaret mi oynatır. Kerem Zeynep'i aldattığı kişinin Melis olduğunu söyler



Hiç yorum yok:
Write comments