12.09.2020

Bay Yanlış 11.bölüm özet. Ozan ve Deniz sonunda sevgili oluyor


Ezgi'ye hazırlanan doğum günü sürprizinde Ozan Deniz'e çıkma teklif eder. Çok içen Levent de Cansu'ya alüminyum folyodan yüzük yapıp, diz çöküp evlenme teklif eder. Cansu mutlu olup kabul eder. Deniz orada uyuyakalınca Ozan onu uyandırmaya kıyamaz ve orada sabahlarlar. Ezgi ve Özgür ise o gece adamın evine gidip beraber olurlar

Sabah Tolga Ezgi'yi arayarak önemli bir etkinlik yapacaklarını bir haftadan önce işe başlayıp başlayamayacağını sorar. Ezgi kabul eder. Özgür Ezgi'yi yeni şirketine kadar bırakır. Özgür yeni mekan için belediyeye verilen belgelerin farklı olduğu, değiştirildiği haberini alıp evrakta sahtecilikle suçlayabileceğini hatırlatır

Sabah şirkete giden Deniz'e patronu müşterilerle ilişki yaşayamayacağını, yaşarsa müşteriyi ondan alacaklarını söyler. Sebep olarak şirket politikasını ve işle son zamanlarda çok ilgilenmemesini öne sürer. O öğlen Ozan sevgilisini göl kıyısında pikniğe götürür. Deniz çok düşünüp istifa eder. Kendi hukuk firmasını kuracağını söyler.

Haydar ise Özgür'ün annesi ve Fitnat'a ikilinin beraber olduğu haberini uçurur. Kadınlar yeni bir plan yapar. Ezgi de annesine Özgür'le birlikte olduğunu haber verir. Özgür'ün annesi Ezgi'nin annesini arayıp onunla konuşmaya gider

Levent evlenme teklifinin sabah uyandığında olanları rüyasında görmüş, kabusmuş gibi anlatınca kız gider. Sarhoş olduğunu ileri süren Levent kızın gönlünü almaya çalışır. Hastanede herkes test yaptırır. Cansu yanlış testi alır ve kendisinin hamile olduğunu zannedip kızlara anlatır. Ondan önce Emre'ye söyleyince O da Levent ve patronlarına söyler. 

Cansu ertesi sabah işe gittiğinde zarfların karıştığını ve hamile olmadığını öğrenir. Yine de bir kontrol yaptırır. Hamile olmadığı için üzgündür. Levent uzaktan sevgilisinin bu haline üzülür. Kızına da Cansu ile evleneceklerini söyler. Küçük kız tepki verip gider. 

Yeni mekanın ruhsatı çıkar. Gizem mekanın açılışı için planlar yapmıştır ama Özgür organizasyonu Ezgi'nin yapacağını söyler. Gizem çok bozulup üzülür ve Tolga'ya gidip iş için başvurur. Tolga ondan La gabria da çalışmayı sürdürüp kendisine bilgi taşımasını ister

Ezgi hafta sonu yeni işi için Şile de organizasyon düzenler. Gece de orada kalacaktır. Orada Serdar ile karşılaşır. Adam hiç bir şeyden haberi yokmuş gibi davranır. Ancak La Gabria'ya gelen Yeşim hemen Özgür'e abisiyle Ezgi'nin aynı organizasyonda olduğunu söyler. 

Özgür hemen oraya gider. Serdar bilerek kızın telefonunun üzerine su döktürür. Yedek telefonunu verme bahanesiyle kızın odasının kapısında belirir. Özgür o sırada gelir ve sevgili olduklarını söyler. Ertesi gün şirkette Tolga kendisini Ezgi'ye tanıtır. 

Levent o akşam Cansu'ya evlilik teklif etmek için Ezgi'nin bir organizasyon yapmasını rica eder ve tek taş alır. Ezgi yeni işimi kutlayacağız diyerek Cansu'yu La Gabria'ya çağırır. Levent restoranda evlenme teklifini yaptıktan sonra kadın hamile olmadığını öğrenir. Cansu teklifi kabul eder.

Yeni mekana giden Özgür ve Ezgi oraya Tolga'nın gelmesiyle şaşkına dönerler. Tolga Ezgi'nin patronudur ve yeni açılan mekanı satın almıştır. Bütün bina artık onundur. 

Hiç yorum yok:
Write comments