19.09.2020

Bay Yanlış 12.bölüm özet. Özgür Ezgi için mekanını bırakıyor


Tolga yeni mekanlarını satın aldığını öğrenen Özgür bunu sindiremezken Ezgi'nin onun yanında çalıştığını duyunca iyice sinirlenir. Tolga kurduğu planla işe aldığı Ezgi'nin şirket gizli bilgilerini rakiplerine sızdırdığını ileri sürer. Attığı itham ile Özgür'ün Ezgi'yi kullanıp bu casusluğu yaptırdığını söyler. Ezgi'yi polise vermekle tehdit eder. İthamları gören Deniz işin ciddi olduğunu söyler. 

Hastaneye el ele giren Levent ve Cansu tebrikleri kabul eder. Evlenme teklifini öğrenen eski karısı kızı Zeynep'i kalması için Levent'e yollar. Küçük kız o günü Cansu ile geçirmeye başlar. Kız biraz huysuzluk yapsa da evde Cansu ve Levent'le iyi zaman geçirir ama gece masal okutma bahanesiyle kadını yatağına göndermez. Sabah niyetini itiraf edip özür diler

Ezgi'nin annesi barışmak için kendisine gelen Özgür'ün annesi ve Fitnat'ın yaptıkları ve söyledikleri için özür dilemelerini ister. Anneler barışmış gibi yapar. Özgür'ün annesi ve Fitnat alttan alttan ilişkiyi sabote etme planındadırlar. Restoranda Ezgi'yi sıkıştırdıklarında Özgür onlara kızar. Kadın olanları Emre'den öğrenip Özgür'den özür diler. 

Fox tv de yayınlanan Bay Yanlış dizisinde  Deniz Ozan'ın desteğiyle kendisine küçük bir ofis tutmaya karar verir. Ozan restoranının avukatlık işlerini Deniz'e verir. Yeni restorana çok yakın bir yerde kıza yeni bir ofis tutarlar. 

İçlerinde bir hain olduğunu fark eden ekip Serdar'ın ve İrem'in Tolga'ya yardım ettiğini anlarlar. Barmen ise restorandaki casusun Gizem olduğunu tahmin eder ama delil bulmak için kızın telefonunun peşine düşer. Telefonu şifreyi bulup açtığında kadının tüm yazışmaları sildiğini fark eder. Emre Özgür'e Gizem'le ilgili şeyleri söylemek ister. 

Gizli bilgilerin haftasonu etkinlik sırasında Ezgi'nin şirket bilgisayarından atıldığını anladıklarında hemen oraya doğru yola çıkarlar. Ancak bunu duyan Gizem Tolga'ya haber verince adam İrem'in Ezgi'nin bilgisayarının başında oturup maili atma görüntülerini sildirip o gün kameraların arızalı olduğunu söyler. Görüntüleri çok önceden kendisine almıştır. 

Deniz Ercüment beyle görüşüp onu İrem'in restoranın ruhsat bilgilerini değiştirdiğini düşündüğünü söyler. Adam iş yerindeki kameralardan bunu araştırıp bunun doğru olduğunu görür. İrem'i işten çıkarıp Deniz'e haber verip şikayetçi olmamalarını rica ederken Deniz'e yönetici avukat olarak şirkete başlamasını teklif eder ama kadın kabul etmez.  

Tolga Özgür'den şikayet etmemek için La Gabra'yı kendisine vermesini ister. Özgür bu restoranı ona verip karşılığında Ezgi'den şikayetçi olmaması ve yeni mekanı kendilerine satmalarını ister. Özgür kendisiyle çalışmak isteyen herkesle yeni mekanda çalışmak istediğini söyler. Gizem eğer yeni mekanda halkla ilişkilerin başında olmayacaksa işi bırakacağını söyler

İrem o kadar yaptığı şey ve iş yerinden atılmasına kayıtsız kalan Serdar'a ait usulsüzlük belgelerini Levent'e verir. Levent de Serdar'ın hastaneden istifa etmesini ister. O da istifa için süre ister. Serdar bu belgeleri verenin İrem olduğunu anlar.

Yeni mekanın açılışını hafta sonuna yetiştirmek için hızlanırlar. Sonbaharda aşk konulu bir açılış yaparlar. Anneler de gelir. Levent ve Cansu bir hafta sonra nikah için gün alırlar. Parti iyi geçer ama bölüm sonunda polisler gelip Ezgi'yi emniyete götürmek isterler

Hiç yorum yok:
Write comments