23.10.2020

Yeni Hayat 8. bölüm özet. Yasemin ve Adem Nevin'e yakalanıyor


Kunduzi akşam yemeği için Timurlara gelir. Adem bu durumdan memnuniyetsizdir. Kunduzi ona kendisinin ona verdiği kolyeyi geri verir. Kolyeyi gören Timur çok öfkelenip karısını döver. İkisi bahçede karşılaşır. Tartışırlarken kocasını arayan Nevin onları dip dibe görür. Yasemin giderken Nevin de kendisini odaya kilitler. Eve dönen Yasemin'den Timur onu dövdüğü için özür diler. 

Ertesi gün Nevin Adem'e Yasemin'e aşık gibi baktığını söyler. 

Eve gelen postalar Timur bakamadan Yasemin'e verilince kadın kocasıyla boşandıklarını öğrenir. boşanmanın formalite olduğunu ve servetini de üzerine geçirdiğini söyler. O akşam bir iş yapacağını söyler. Yanlış bir şey yaparsa bedelini ödeteceğini söyler. Onlar konuşurken Derya konuşmaları dinler

Ardından Timur beye gidip gördüklerini anlatır. Timur Yasemin'i döver. Yaşlı olan kahya onları duyar.

Nevin Ferda'yı yollamak için çareler aramaktadır. Adem neden Nevin'in kadını istemediğini anlamaya çalışır

Fatma bahçede gezerken Ferda kadını arkasından iter. Kadın düşüp bacağını kırınca Ferda bir süreliğine işe alınır. Ferda Yasemin'in halini eve gelip Nevin ve teyzesine anlatır ama Nevin yine de yanlış yaptığını düşünmemektedir. 

Derya eve gelip Gökçe'ye babasının Yasemin'le boşandığını ama bütün mal varlığını kadına devrettiğini söyler. Gökçe çok kızar. Evden ayrılıp internetten annesinin takılarını satmaya çalışmaktadır. Timur kimse almasın diye takıları satın alır

Timur Yasemin'in kardeşine ablasının kendisine zarar verdiğini söyleyerek kandırır. 

Adem de Nevin'e kızar. Timur'un despot biri olduğunu söyler ama kadın inanmaz

Yasemin evden bir şekilde kaçar. Derneğe gidip basına açıklama yapar. Kocasının dövdüğünün hikayesini anlatıp sonra da öyle olmadığını söyler. Ancak sonrasında Timur'un gözünün içine baka baka tüm mal varlığını derneğe devrettiğini söyler. 



Hiç yorum yok:
Write comments