14.03.2021

Akıncı 11. bölüm özet. Kemal müdür ceza evinde yaralanıyor


Kemal müdür gizli bir tanık ifadesi ve Cüneyt'in oluşturduğu ses kaydına dayanılarak ceza evine gönderilir. Güvenlik için tek başına bir hücreye yerleştirilir. Ancak ceza evi müdür de gizli yapıdan emir almaktadır. Bir gardiyan önce ona telefon vermek ister ama Kemal müdür almaz. Sonrasında duş alınan yerde saldırıya uğrar. Saldırıyı öngörmüş olsa da dirense de karşısındakiler iki kişidir ve ellerinde bıçak vardır. Defalarca kez bıçaklanınca hastaneye kaldırılır.

Ailesi zaten ceza evine konduğu için üzgünken bir de yaralanma haberini alınca iyice yıkılırlar. Diğer eve de ateş düşmüştür. Metresi olan kadın arkadaşının yardımıyla hastaneye girip ameliyattan çıkışta yanına girer. Onu eşi görse de doktor zannettiği için şüphelenmez. Nergis de hastaneye gelmiştir. Fatih ve Nergis arasında bir yakınlaşma olunca kızın kafası karışır

Güneş öncesinde Nergis'e gidip Yücel ve Cüneyt olaylarını emniyetin otoparkında olması gereken arabanın hırsıza çarpan araç olduğunu anlatır. Kemal müdürün olayı çözmek üzere olduğunu anlatır. 

Cinayet büro komiseri ceza evinde araştırma yapar. Jandarmanın da yardımıyla saldırı olurken Kemal müdürü korumak zorunda olan gardiyan, Kemal müdürün kendini savunurken yaraladığı iki mahkumu ve eşyalarının arasında maske olarak kullandıklarını bulur. Adamlar inkar eder. 

Cüneyt'in bu olaylardan sorumlu olduğunu Nergis'ten öğrenen Fatih; Orhan'ın bu kirli polisi takibiyle gizli tanığı tuttukları evi bulur. 

Güneş kamera kayıtlarından gardiyanın kendisine yaklaşıp bayıltanlara "Yavaş vur lan" dediğini anlarlar. Ardından iki zanlıya "Arkadaşın konuştu" yemi atıp konuştururlar. Gardiyan da mahkumlar da müdürden emir alduklarını anlatır. Müdür de yukarıdan emir aldığını söyler. 

Olaylar çözülünce gizli tanığı öldürmek için harekete geçerler. Ancak Akıncı onlara engel olur. Gizli tanık da Kemal müdürün rüşvet olayında masum olduğunu söyleyip Cüneyt'in adını verir. Cüneyt'e kaçması emri verilirken Kemal amirin arabasına paraları koyanlar da konuşur. 

Nergis Fatih için okulda ropörtaj yapamayınca Yeliz yardımıyla okul önünde öğrencileriyle konuşur. Televizyonda ropörtajı yayınlar. 

Yağız'ın yurt dışına gidip şirketin yapmasını öngördükleri ortaklık için çalışması gerekir. Beyza'yla yüz yüze vedalaşmaya dayanamayacağı için telefonla veda eder. Ardından ablasına gidip vedalaşır. Babası ve Köksal'ın konuşmalarını duyduğunu; profesörün ölümüyle ilgili polisi Aylin'in ifadesini aldığını söyler. Nergis öğrendiği bu bilgiyle şaşkındır. 

Hiç yorum yok:
Write comments