14.03.2021

Sen Çal Kapımı 35. bölüm özet. Eda; Deniz'la evliğinin gerçek olduğunu öğreniyor


Eda tekneden düşünce en çok Serkan panikler. Neredeyse suya atlayacakken yan taraftaki bir tekne Eda'yı kurtarır ve kurumasını sağlar. Teknedeki adam karaya çıkıp Eda'yı diğer teknedekilere teslim ederken sürekli Serkan'a bakar. Aynı adam bölüm içerisinde Aydan'ın görüş alanına bir kez girer. Kadın onu tanır ama adam kaybolur. Ama adam Serkan'ı uzaktan takip etmeye devam eder. 

Serkan Eda evleneceği için ondan uzak durmaya çalışırken Eda ona kendisini hatırlatmak için nikah masasına oturmaya kadar gitmeye karar verir. Sürekli Serkan'ın hatırlaması için uğraşır. Aşk seferberliği düzenlemişlerdir. Ceren de normale dönüp Deniz'den uzaklaşıp Eda'dan özür diler ve doktoruna gitmeye, ilaçlarını içmeye başlayacağına söz verir. 

Aydan ve Ayfer ise Seyfi'nin kendslerini ihbar ettiğini o yüzden yurt dışına gidemediklerini öğrenir. Aydan hanım adamı işte atsa da Ayfer onu geri alması için ikna eder. Seyfi bir aktardan aldıkları karışımları Eda ve Serkan'a yedirip içirmeye onları razı eder. Bu otları keke ve çaya katarlar. Aydan hanım yine evden çıkamıyormuş gibi yapıp Serkan'ı ardından Eda'yı çağırır. Bu yiyecek ve içecekleri yiyen herkes gülmeye ve rahat hareket etmeye başlar ama sonuç yine başarısızlıktır

Nikah günü gelip çatar. Serkan Eda'ya karşı bir şeyler hissetse de kadın evleneceği için sessiz kalması gerektiğini düşünür. Eda çok üzgündür. Kızlar ve Deniz nikahın sahte olduğuna son anda Serkan'ın  gelebileceğine onu ikna eder. Gelinliği giyen davetlilerin önüne çıkan Eda'yı Serkan; Engin'le buluştuğu barda dayak yiyince hatırlar. Serkan oraya geldiğinde Eda gönülsüz de olsa "evet" demiştir. 

Serkan kıza onu ve aşklarını hatırladığını ama onun evlendiğini söyler. Eda her şeyin onun hatırlamasını için oyun olduğunu evlenmediğini söyleyip sarılır. Herkes onları şaşkınlık ve mutlulukla alkışlarken nikah memuresi "Bir yanlış anlaşılma var. Bu nikah gerçek. Az önce evlendiniz" der. Eda şaşkınlıkla sahte nikahı ayarladığını söyleyen Deniz'e bakar    

Hiç yorum yok:
Write comments