6.05.2021

Sadakatsiz 28. bölüm özet. Derin yine suçu Asya'nın üzerine yıkmaya çalışıyor


Yaralanan Asya ve şoktaki Derin'i en yakın hastaneye götürürler. Asya omzundan yaralanmıştır. Küçük bir müdahale geçirir. Volkan onun için çok endişelidir. Derya'yı arayıp hastaneye çağırır. Ali de Bahar'la beraber televizyondan Asya'yla Derin'in kurtulduğunu ama Asya'nın yaralandığını duyar. Volkan'ı aradıklarında adam bunu doğrular ama küçük bir şey olduğunu ve kadını ertesi gün evine getireceğine söz verir. Bütün gece Asya'nın yanında kalıp sabah kadını evine götürür

Derin'in bebeği iyidir. Bir serum verip dinlendirirler. Volkan Asya'nın yanında kalmak isteyince Derin çok bozulsa da kavga çıkarmaz ve kabullenmiş gibi davranır. Ama arabada Derya'ya sürekli söylenir. Asya da kendisine geldiğinde başında Volkan'ın olmasından memnun değildir. Hayatını alt üst eden ve hala onunla olmak istediğini söyleyen eski kocası onu sıkmaya başlamıştır. Boşanacağına pişman olduğuna dair yaptığı konuşmaları kadın ne derse desin bitmez.

Gönül kızının kurtulduğu haberini alınca sevinçten kocasını arar ama telefonu açan yardımcısında Haluk'un kalp krizi geçirdiğini öğrenir. Hastaneye gider. Müdahale edilmiş kendisine gelmesi beklenmektedir. O an için Derin'e bundan bahsetmezler ama eve geldiğinde kızına önce böyle bir oyun düzenlediği için kızar. Ardından oyunun ardından gerçekten kaçırılıp esir edildiğini duyunca üzülür. Derin de Demir de babalarını hastanede görmeye gider.

Gönül sürekli olarak kızına emniyete gittiğinde bütün suçu Faruk ve eşine yıkmasını tembihler ama Derin kendisine engel olamaz. Asya'ya duyduğu öfke ve kıskançlık o kadar fazladır ki sanki Faruk ve eşini o azmettirmiş gibi ifade verir. Asya'yı da emniyete çağırırlar. Asya suçlamaları duyunca şaşırır. Derin'in sahte ortadan kaybolmasını ve suçu onunla Volkan'a yıkmak istemesini polise söylemeyi bile düşünür. Bahar Melih'e bunu ima eder. Ayrıca Volkan'a da olanları Bahar anlatır.

Derin geçirdiği öfke krizleri ve kocasının boşanmak istediğini duyunca kanama geçirip bebeğini kaybeder. Derya'ya bunu kimseye söylememesi için şantaj yapar. 

Asya emniyetten çıkınca Derin'e gidip suçlamalarını geri almasını yoksa sahte kaçırılmayla başlayan hikayeyi anlatacağını söyler. Kızının işi hala Asya'nın üzerine yıkmaya çalıştığını öğrenen Gönül; Derin'e çok kızar. Volkan da Derin'e boşanmak istediğini söyler ama karısı kendini acındırarak ve ağlayarak bebek doğana kadar yanında kalması için Volkan'ı ikna eder. 

Hiç yorum yok:
Write comments