13.05.2021

Sadakatsiz 29. bölüm özet. Asya üzerindeki suçlamalardan kurtuluyor


Asya ertesi sabah Volkan ve Derin'in evine gider. Melih'i de oraya çağırmıştır. Onlara Didem'in onlara yaptığı itirafın ses kaydını dinletir. Melih şaşkındır. Yiğeninin yaptıkları onu afallatır. Sonrasında hem Bahar'dan hem Asya'dan özür diler. Derin'i adalete teslim etmek ister ama kadın hamile olduğunu söyler. Volkan da ablası Gönül de Derin'i şikayet etmemesi için ona yalvarınca işine de ihanet etmek istemeyince görevinden istifa eder. 

Derin diğer taraftan da Derya'yı hamileliğiyle ilgili yalan söylemeye zorlamaktadır. Volkan kontrole gitmek istediğinde Derya'yı arar. Derya bir kaç kez kaçarken en sonunda bölüm biterken muayene masasında söz Derya da kalır. Derin'in gel gitli halleri annesini korkutmaya başlar

Asya ve Bahar'ı derneğe almak isterler ama ikisi de kabul etmez. Hastaneye dönmeyi ise hiç istemez. Sürekli kafaları kızdığında işten çıkarılmak sonra da rica minnet işe geri çağrılmayı artık istememektedir. Özel muayenehane açmaya karar verir. Cavidan'ın çok güzel bir yeri vardır ve onu tutarlar. Asistanı ise işi bırakıp Asya'nın yanında çalışmaya başlar.   

Volkan ne derse desin Asya'nın kendisine dönmeyeceğini anlamaya başlar. Turgay'la da görüşmesi onu kıskandırır. Çaresizlikle Selçuk'la dertleşirken adam ona Asya'yı serbest bırakmasını tavsiye eder. 

Selçuk'un gel gitli tavırları Nil'in kafasını bozunca Asya'nın asistanı kızın kuzeniyle görüşmeye başlar. Bunu fark eden Selçuk öfkelenir. Bu arada Selçuk'un babalık davası sonuçlanmıştır. Selçuk gerçekten Haluk'un oğludur

Asya'nın kapısını adaşı Asya çalar. Babasının sevgilisidir. 

Hiç yorum yok:
Write comments