9.07.2021

Aşk Mantık İntikam 4. bölüm özet. Esra ve Ozan birbirini kıskanıyor


Fox tv ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde geçen bölüm şirkette mesaiye kalan Çağla; terasta mahsur kalan Esra ve Ozan'ı kurtarmıştı. Bu bölüm ikili bir şeyler geveleyip durumu kurtarır. O sırada saat geç olmasına rağmen Çınar; Esra'yı merak edip arayınca Ozan genç adamın eski karısından hoşlandığını fark eder. Ertesi gün ve sonraki günler sürekli beraber gezen, çok eğlenen Esra ve Çınar ikilisi Ozan'ın dikkatinden kaçmaz

Çınar Esra'dan hoşlandığını kardeşine itiraf ederken Çağla da kardeşine Ozan'dan hoşlandığını söyler. Öğlen yemekte Çağla Ozan ile kokoreççide yemek yiyip minibüse biner. Ertesi gün Çınar'la Çağla'nın doğum günüdür ama erkek kardeş şirkette stajyer olunca partiye de çalışanlar geleceği için onun değil Çağla'nın doğum günü gibi bir organizasyon yaparlar. Ozan da Esra da çok istemese de partiye giderler.

esra güzelliğiyle Ozan'ın da Çınar'ın da dikkatini çeker. Ozan dans eden Çınar ve Esra'yı kıskanır. Esra da Ozan'la Çağla'yı kıskanır. Esra Ozan'ı dinlemeyip alkol alınca ve kızlardan biri Ozan'ın eski eşinden bahsedince ortam gerilir. Esra kızıp partiyi terk eder. Ozan onu yoldan alır ama kadın sızınca Esra'yı mahalledeki eve götüremeyeceği için kendi dairesine götürür. Sabah da Menekşe anneye kankası kızda kaldığını söyleyip durumu kurtarırlar.

Çınar ve Esra uygulamayı sokaklara indirgemek için diğer stajyerlerle beraber dışarı çıkar. Çınar'a yemek sözü olan Esra onu Menekşe annenin lokantasına götürür. Mucit baba şirketten kendisini iş görüşmesine çağıracaklarını varsayıp kredi kartını aşan harcamalar yapmıştır. Oysa ki yakına açılan avm yüzünden işleri çok kötüdür. Karı kocayı tartışırken gören ve maddi sıkışıklığı fark eden Çınar; lokantayı uygulamalarına dahil ettirir.

Eko malesef oğluşum Zümrüt'te kadın çok kötü yemek yaptığı için aç kalmıştır. Annesine görünmeden babasından yemek takviyesi alıp yaşamını sürdürmeye çalışır. 

Zümrüt ise Menekşe'nin oğluşunun uygulaması yüzünden para kazanmasını sindiremez. Ozan'a ayılıp bayılıp lokantayı uygulamadan attıramayınca birine para verip lokantadan zehirlendiği şikayetini yaptırtır. Zabıtalar gelip lokantayı mühürler. uygulamadaki bir lokantadan yemek yiyen birinin zehirlendiği üstelik lokantanın Esra'nın annesinin işletmesi olduğu haberi şirkette Çağla'ya kadar gelir. 

Hiç yorum yok:
Write comments