16.07.2021

Aşk mantık İntikam 5. bölüm özet. Ozan Esra ve Çınar'ı kıskanmaya başlıyor


Fox tv ekranlarında yayınlanan Aşk, Mantık, İntikam dizisinde Menekşe Ev Yemekleri lokantasında yemek yiyen birinin besin zehirlenmesi yaşadığı ve hastanelik olduğu ortaya çıkınca şirkette zarar görür. Ozan Esra'ya kızgınken Elif ve Ekren evde Zümrüt annenin tavırlarından bu işte kadının parmağı olduğunu anlarlar. Ekrem Ozan'a olasılığı anlatır. Zümrüt anne yaptığını inkar edemeyince Ozan hastaneye gidip adamı ikna eder.

Eve gelen Ozan; annesine ceza olarak kredi kartlarını alır. Ekrem'in ağzından kaçırmasıyla kendisine bu komployu Zümrüt'ün yaptığını öğrenen Menekşe olay çıkarır. Ozan; annesine özür diletir ama yeterli bulmayıp Menekşe'nin yanında bedava çalışmasına karar verir. Böylece Zümrüt ve Eko beraber lokantada çalışmaya başlarlar. 

Ekrem Elif'in "Biz ayrı dünyaların adamıyız" diyerek kendisiyle arkadaş kalma isteğine çok bozulur. Sonrasında kızı etkilemek ve o dünyaları yakınlaştırmak için kitap okumaya başlar. Tabi önsözden fazlasını okuyamaz ama felsefesini yapmaktan geri kalmaz

Esra'nın babası herkese akıllı gözlüğüyle ilgilenen bir şirketin geleceğini söyler ama kimse inanamaz. Ancak Menekşe'nin kendisinin lokantasından kovması için yapmadığını bırakmayan Zümrüt'le kadının kavgası sırasında gözlük paramparça olur. Gerçekten de şirketten iki yetkili gelince herkes şoke olur

Şirkette Esra ve Çınar'ın beraber dışarı çıkıp çalışmasını kıskanan Ozan, kızı asistanı olarak toplantıya girme görevi verir. Ozan mecburen tek başına işe gider. Esra toplantıda düğün salonu sahiplerini yeni evleneceklerin kendi uygulamalarındaki diğer işletmelerle paketler yaparlarsa iyi kazanacakları fikrini ortaya atıp karşı tarafı ikna eder.

Şirkette çalışanlar akşam dışarı yemeğe gidecekken Çınar'la gidemesin diye ona yine iş yıkar. Çınar yemekte içi rahat etmeyip yemeği paket ettirip şirkette Esra'ya götürür. Beraberce yerler. Ozan onları görür. Çınar bu arada hem Çağla'ya hem de Ozan'a Esra'dan etkilendiğini söyler.

Ertesi gün uzak bir yerde şirket etkinliği vardır. Çınar normalde gitmeyecekken Esra gidiyor diye gider. Onun bu yüzden gittiğini fark eden Ozan da gelir. Voleybol maçında Esra ve Çınar'ın kutlama için sürekli sarılması Ozan'ı kızdırınca sinirle topa hızla vurur. Top Esra'nın kafasına gelince kısa bir baygınlık yaşar. 

Ozan ve Esra akşam bütün günün kızgınlığı ve laf sokmalarının restleşmesi için birbirlerine giderken karşılaşıp geçmişleriyle başlayan ardından o gün Çınar ve Esra'nın yakınlıklarında son bulan bir kavga ederler. Ozan hırsla Esra'ya kaba laf edince kız tokadı yapıştırır. Esra'nın peşinden giden Ozan; onu ve Çınar'ı el ele görür. Esra da Çınar'ın bir şey anlatacakken elini tutmasından ve bunu Ozan'ın görmesiyle şaşkındır.




Hiç yorum yok:
Write comments