2.07.2021

Kazara Aşk 2. bölüm özet. Okan ve Vildan evlenirken; Civan ve Şimal sözleniyor


Civan  hafızası geldikten sonra kendisini kandırıp sözlülük yalanını söylediği için Şimal'e kızgındır. Ancak babası gelin adayını sevdiği için ve şirketi de abisine kaptırmamak için oyunu açık etmez. Ancak kızı köşeye sıkıştırma isteğine engel olamaz. Yüzük bakmaya gittikleri gün butik bir mağazadan kıyafet çanta almak ister. Ancak Şimal çok pahalı olduğu için istemez. Yüzük alırken de en basitini seçince Civan'ın Şimal'in para için onunla evlenmeye çalıştığı hipotezi sallantıya girer. 

Abi Okan ise Antepli gelin adayı Vildan'ı memleketine göndermek yerine onunla yıldırım nikahıyla evlenir. Saydam ailesi şoktadır. Tahsin baba Vildan'a ailesine konuyla ilgili bir şey söylememesini tembihler. Tahsin babanın niyeti önce Şimal'i ertesi gece kuralına uygun olarak istemek; ardından Antep'e gidip çocukluk arkadaşı Vildan'ın babasına durumu anlatıp o kızı da istemektir. 

Ancak Vildan sosyal medyasında evlendiğini ardından kayınçosuna kız istemeye gittiklerini paylaşınca babası ve erkek kardeşi soluğu İstanbul'da alır. Önce Tahsin beyin evine giderler. Sonrasında Vildan'ın sosyal medyasında paylaştığı konuma gidip silah çekerler. Dursun bey ve oğlu da silah çekince ortalık karışır. Neyse ki konu sonrasında tatlıya bağlanır. Şimal ve Civan söz yüzüklerini takar. 

Doktor Kenan ise Şimal'den özür dilemek için elinde çiçekle kapısına gelir. Şimal'in hırçın erkek kardeşi adamı görünce Aslı durumu kurtarmak için Kenan'a adamın hapisten çıktığını abiye ise Kenan'ın kendisinin eski erkek arkadaşı olduğunu söyler. Kenan kız isteme gecesi de sarhoş halde evin önüne gelince Aslı yine aynı yalanı söyler ve sızan adamı Şimal ile çöplerin oraya taşır

Nazlı ise telefonlarını açmayan Civan'a kızgındır. İstemenin olduğu gece bu olaydan habersiz Naz; Tahsin beyle kendisi konuşmak için eve gelir. Kimseyi bulamazken eve gelen Vildan'ın babası ve kardeşini takip edip evin oraya gelir. Onu gören Civan kız olay çıkarmasın diye sakinleştirmek için ona tatlı sözler söyleyip arabasına bindirip yollar. Ancak onun bu sözlerini Şimal ve Aslı duyar. 

Civan Aslı ve Şimal'in hafızasının yerine geldiğini anladığını görünce o an olmuş gibi yapar. Ardından üste çıkmak için Şimal'i dolandırıcılık ve yalancılıkla suçlar. Şimal çok üzülüp her şeyi itiraf etmek isteyince evlilik olayı ortadan kalkmasın diye kızı sakinleştirir. Ertesi gün ikili konuşur ve Civan Şimal'e yardımcı olmak istiyormuş gibi davranıp sözlülük oyununu bir kaç ay uzatmaya ikna eder. 

Tahsin bey ise karışan olayları çözmek için Vildan'ın babasının yanına Şimal'in babasını da çağırıp konuşur. Ardından Şimal ve Civan'a 10 gün içinde çifte düğün yapacakları müjdesini verir. İki genç şaşkın kalakalır 

1 yorum:
Write comments