4.08.2021

Ada Masalı 7. bölüm özet. Poyraz Haziran'ın kendisini batıran kişi olduğunu öğreniyor


Haziran Poyraz'a aralarında bir şey olmadığını söyledikten sonra adam yeni bir taktik geliştirir. Yarından itibaren bambaşka bir Poyraz göreceğini söyler. Gerçekten de genç adam güler yüzlü ve kadınlara komplimanlar yapan birine dönüşür. Haziran ve Biricik'in tanıdığı bir kadın otele gelir. Haziran'a Poyraz'la alakası olup olmadığını sorar ve olumsuz cevap alınca adama kur yapmaya başlar. Poyraz da Haziran'a inat olsun diye kadına iyi davranınca kıskançlık komedileri yaşanır

Bu arada Alper; Haziran'a kızdığı bir an açıklama yapmaya çalışırken Biricik ağzından Poyraz'ı batıranın arkadaşı olduğunu kaçırır. Alper ertesi gün Poyraz'ı bulmaya Biricik ise bir taraftan onu durdurmaya çalışırken Haizran'a da itiraf etmesini telkin etmeye çalışır. Hakan çıkarları gereği Alper'i ikna edip Poyraz'ın bunu öğrenirse oteli bırakacağını ve batacağını hatırlatıp Alper'i durdurur 

Star tv ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinde Alper ve Biricik bir kavga öpüşünce sonunda sevgili olurlar. 

Diğer tarafta Hakan; patronuna karşı adada işe yaradığını ispatlamak için plan yapar. Konser yüzünden otelin işleri açılınca kötü reklam yapmak için birini müşteri gibi otele yerleştirir. Adam hiç bir şey beğenmeyip aşırı hareketler ve hakaretler yapınca Poyraz dayanamayıp adamı ptelden kovar. Hakan bu tartışmayı videoya çeker. Müşteri ardından Poyraz gelmiş de dövüp kolunu kırmış gibi bir magazin de videonun sonuna ekler.

Poyraz ve Haziran bu müşterinin peşine düşer. Sadık; adamı götürdüğü pansiyonu söyleyince adamı bulurlar. Olayı düzeltmek için başka bir açıklama videosu çekerler. Poyraz bu adamdan kendisini tutan kişinin ismini ister. Ancak adamdan tam adı öğrenmese de Hakan'dan şüphelenir. Önce Hakan'ın çalıştığı şirketi değiştirdiğini ve kendisini batıran şirkette olduğunu öğrenir. Ardından Hakan olduğunu parçaları birleştirip anlar. Hakan da kaçınca olay doğrulanmış olur. 

Hakan kaçmasın diye onu arayıp adaya haberler salınır. Hakan mecburen adadan kaçabilmek için İdil'e Haziran'ın sırrını vereceğini söylemek karşılığında tekne ister. İdil merakından tekneyi bulur ama Poyraz Hakan gidemeden yakalar. Kavga sırasında İdil Poyraz'a Haziran'ın bilançoları verip kendisini batıran kişi olduğunu söyler. Poyraz inanmak istemese de Haziran onaylar ve ardından her şeyi adama anlatmak için çabalamaya başlar. Poyraz kendisini dinlemeyince adadan ayrılmayacağını söyleyip adamın karşısına dikilir. 

Diğer önemli olay ise Zeynep'in Selma'yı küçümsemesiyle gelişir. Selma çok öfkelenip etrafta insanlar varken küçükken ablasının yarışmayı kazanmasına sebep olan tasarımların lendisinin olduğunu söyler. Zeynep'in inkarı çok sönük kalır. İdil'in arkadaşı Zeynep'in hırsızlığının yüzüne vurulduğu sahneyi çekip internete koyunca tüm moda camiası olaydan haberdar olur. İstanbul'a dönemeyecek olan Zeynep yıllardır kendisinin peşinde olan başkanın evlilik teklifini kabul eder. 

Hiç yorum yok:
Write comments