24.08.2021

Kalp Yarası 8. bölüm özet. Sinan; babasına Yaman ve Hande ihanetini anlatıyor


Sinan geçen bölüm sonunda Yaman ve İhsan amcasının başında olduğu lojistik sevkiyatına baskın yaptırmıştı. Haber alıp tedbir alındığı için bir şey bulunamayınca ve Sinan yine de ısrar edince Adnan bey büyük oğluna tokat atmıştır. Sinan bu tokatla daha sitemkar ve isyankar olur. O akşam eve gelmez. Bu durum Leman cephesini iyice gerip kafasında Ebru ile ilgili daha fazla şeyler kurmasına sebep olur. 

Sabah kahvaltıya gelen Sinan bu kez de annesi ve eşi tarafından yaylım ateşine tutulur. Şirkete giden Adnan bey Yaman'a iftira atıldığını düşünüp Sinan'ın ondan özür dilemesini ister. Ancak tabi ki Sinan bunu yapmaz. Ferit de olayı duyar ama abisinden taraf olur. Yaman zevkten dört köşeyken Adnan bey iki oğluna özellikle Ferit'e kardeşim dediği kişiye sırt döndüğü için ağır ithamlarda bulunur. Ferit ses çıkarmasa da Sinan; babasına Yaman ve Hande olayını anlatır

Betül Hande'ye Yaman'la arasındaki ilişkiyi söyler. Hande arkadaşına destek olacağını söyler. Hande Yaman'ın evine gider. İyi zaman geçirip dans bile ederler. Sonrasında Hande arkadaşına söz verdiği gibi Yaman ile arasına uçurumlar sokacak sözler sarf eder. Ona parası olsa da yanına yakışmayacağını söyleyip aşağılarken "Ferit'e yaptığımızı Betül'e yapmayalım" der. Hande'nin arkasından gelen Betül'e Yaman evlenme teklif eder. Betül kabul eder ve sevincini Hande'yle ailesiyle paylaşır. 

Ferit kendisini kurtardığı için Baha'yı şoförleri yapmıştır. Hande duruma şaşırsa da işine geldiği için ses çıkarmaz. Ayşe bunu öğrenince engel olmaya çalışır hatta kurtaranın o olduğundan emin olup olmadığını sorgular. Baha Hande'yi satmayıp aslında kadının bulduğunu ama taşımaya yardım ettiğini söyler. Köşkte Ferit'i kurtardığı için Baha'ya özen gösterilir, teşekkür edilir ve orada kalması sağlanır. Ferit Baha'nın Ayşe'nin özel şoförü olmasını ister. Ayşe ise Baha'nın gitmesi için Ferit'ten geri kalan ödemesini isteyip aldığı parayı adama verir. 

Fırtına'nın durumu pek de iyi değildir. Ahıra gelen Baha'ya tepki gösterir. Ferit kazanın olduğu gün Fırtına'nın onun komutunu dinlemediğini söyleyince baytar kan tahlili yapabileceklerini söyler. Ferit de tahlil isteyince seyis gerçek tahlili Adnan beyin talimatıyla sahtesiyle değiştirir. Fırtına'ya Ferit'e suikast yapıldığı anlaşılır. Fırtına'nın iyileşmesi için Ayşe de elinden geleni yapacağını söyler 

Atv ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin 8. bölümünde İhsan sokakta çalışırken gördüğü sevdiği koruduğu Zeytin'i dövüldüğünü gördüğü için köşke getirir. İhsan; abisine karşı mahcup hissetse de Yaman ile lojistik işine devam eder. 

Leman'ın ağır sözler söylediği Ebru; oğlunun yanında rahatsızlanır. Oğlu Sinan'a gidip annesini rahat bırakmalarını haykırır. Sinan; karısının söyleyip yaptıklarını duyunca eve gidip kavga çıkarır. Leman hatasında ısrarlıdır. Azade hanım hastaneye gidip gençken tehdit edip gitmesini sağladığı gibi Ebru'nun gitmesini ister ama kadın gitmeyeceğini söyler. Sinan da Ebru ve oğluna görünmeden durum hakkında doktordan bilgi alır. Kadının önceden darp edildiğini öğrenir

Müge; anne ve babasının kavgasından olanları duyar. Annesine kızar. Ebru'nun oğlunu arar ama çocuk telefonlarını açmaz. Müge de Ayşe'den kendisini hastaneye götürmesini ister. Kızın yalvarışlarına dayanamayan Ayşe onu hastaneye bırakıp aşağıda bekleyeceğini söyler. Baha Ayşe'den aldığı parayla onu kaçırır. Ayşe Baha'ya yalvarıp Ferit'e aşık olduğunu söyleyince adam onu yolda bırakır.

Müge; Ayşe'den haber alamayınca Ebru'nun oğlu Müge'yi evine yetiştirmek için motora binerler. Kaza yapan kız; Ayşe'yi arayınca Ayşe; Müge'ye ulaşmaya çalışır ama Baha gitmiştir. Ayşe; kıza yetişmeye çalışmak için çabalarken yoldan Yaman geçer. Yaman Ayşe'ye yardım edip kaza yerine götürür. Kız Ferit'i de aramıştır. Ferit kaza yerine gelip duruma müdahale ederken Yaman ve Ayşe'yi beraber arabadan inerken görür. Eski ihanet sahnesinin yine olacağını; olduğunu zanneder. 

Köşke döndüklerinde Ayşe Leman ve Azade'den azar işitir. Ferit ise Ayşe'ye Yaman'ın arabasında ne işin vardı. Onunla ne yapıyordun, dip dibeydin falan der. Ferit'in Müge'yi hastanede neden beklemediği nerede olduğu sorularına Ayşe cevap veremez. Ferit kızıp eski evine gider. Ayşe arkasından gider. Konuşmadan Ferit'in Hande'yle öpüşürken gördüğü kişinin kardeşim dediği Yaman olduğunu anlar. Ferit'in kızgınlığı üzüntüye dönerken Ayşe onu teselli edip öper ve asla ona ihanet etmeyeceğine söz verir. İkisini öpüşürken sarılırken Hande görür



Hiç yorum yok:
Write comments