21.11.2021

Teşkilat 23. bölüm özet. Uzay ve Ebru bebeklerini kaybediyor


Trt 1 ekranlarında pazar gecesi yayınlanan Teşkilat dizisinde Serdar; bölüm sonunda Zehra'yı kızı Yağmur ile buluşturmuştu. Genç kadın da kızı da çok mutludur. Yağmur'u Sermet'e emanet edip karargaha dönerler. Sonrasında kızı bir yere yerleştirip kimseye bir şey söylememesi için ikna ederler.  

Uzay ise karnından vurulan Ebru'nun yanındadır. Ambulans gelip kadını hastaneye götürür. Durumu iyi değildir. Bebeği kaybederler. Uzay; kadın baygınken onun yanına girip konuşur. Ardından bir süre izne çıkar. Ebru bebeğini kaybettiğini öğrenince sinir krizi geçirir. Yıldırım kadını ziyarete gidip gazetecilere kapıda beyanat verir. 

Barış ise işlediği suç yüzünden paniktedir. Ayvaz onu alıp bir yerde saklar. Bindikleri minibüsün izini süren ekip; Çetin'in izini bulur. Pınar Çetin'in ofisine ziyarete gider. İkisinin beraber çekilmiş resimlerine mikrafon yerleştirip adama hediye eder. Sonrasında Ayvaz ve Çetin'in vurdukları kadının hamile olduğunu öğrendiklerinde yaşadıkları üzüntüyü yıkımı duyar. Çetin Pınar'a kötü bir şey yaptığını söyleyip gitmesini ister. 

Ayvaz ise Barış'a yiyecek götürmek için iş yerinden çıkar. Pınar aracın plakasını Gürcan'a verir. Arabanın peşine düşen Hakkı Dayı saklanılan evi bulur. Oğlunu orada ağlarken görür. Polisi arayıp ihbarda bulunur. Uzay'a Ebru'yu vuranın Barış olduğunu söyler. Tövbekar ise Barış'ı bulmuştur. Genç adam Ebru'yu vuranın kendisi olmadığını söylerken polisler gelip Barış ve Tövbekar'ı tutuklar

Pınar Çetin'in ofisinde Barış'ı gördüğünü söyler. Ayrıca Ebru'nun resminin de Çetin'in ofisinde olduğunu söyler. Başkan hemen Tövbekar'a gidip Ebru'yı Barış'ın vurmuş olabileceğini söyler. O da Barış'ı işe soktuğu yere gider. Barış'ın artık orada olmadığını öğrenir

Ceren Serdar'la konuşup bilgi verir. Ona Zehra'ya nasıl baktığını gördüğünü; kadına aşık olduğunu söyler. Zehra bölüm içinde Serdar'a onu düşmanla aynı arabada gördüğü görüntüleri anlatır

Yıldırım ve iki yetkilinin konuşmasını duyan ekip yurt dışında yapılacak toplantıyı öğrenir. Serdar, Zehra ve Hulki oraya gider. Mayer isminde biriyle buluşup bilgi alacaklarken birisi adama arabayla çarpıp öldürür. Serdar'a çok benzediğini fark ederler. Serdar plastik makyaj yaptırıp onun yerine geçer. Zehra'yla beraber davete gider. 

Toplantıya giren Yıldırım; Serdar'ın yerine geçtiği kişinin hain olduğu onları sattığını söyler. Mayer'i zorla toplantıdan çıkarıp öldürmeye çalışırlar. Zehra Serdar'a yeni kıyafet verip içeri girmesine yardım eder. Hulki de gerçek ölü Mayer'i getirip adamlarla aşağı atar. Serdar içeri girip toplantıyı izlediğinde toplantıya Ceren'in de girdiğini planının işe yaradığını; kendisine güvenmelerini sağladığını söyler. 

Ardından Serdar'ın kayıp olduğu zamandan bir video izletirler. Serdar aldığı komutla karşısında duran iki kişiyi duraksamadan öldürmektedir. Serdar kendisiyle ilgili görüntüleri görünce şaşkın kalakalır.


Hiç yorum yok:
Write comments