8.02.2022

Kalp Yarası 30. bölüm özet. Feraye ve Pınar; Ayşe'yi uçurumdan atıyor


Sancakzade konağına Feraye'nin kızı Pınar ile gelip yerleşmesi Azade'yi çok üzer. Eşyalarını toplayıp gidecekken Ferit onu gitmemeye ikna eder. İki grup konakta gergin anlar yaşarlar. Hande ve Feraye birbirlerinden hoşlanmazlar

Ayşe'nin midesi bulanınca Ferit endişelenir. Ayşe hamilelikten şüphelenir. Test negatif olunca sevinse mi sevinmese mi bilemezler. Bedia abla, Betül ile buluşan Ayşe onların da kendisi gibi çalışmak istediğini öğrenir. Ardından Mirza Ferit'e Paşa gönlüm cafeyi geri verir. Ayşe diğerlerini arayıp beraberce cafeyi işletmek için anlaşırlar. Mirza ve Betül orada tanışır

Ayşe konağın önünde Feraye'nin düşürdüğü tek eldiveni bulmuştur. Eldivenin sahibini aramaya başlar. Feraye bunu görünce telaşlanır. Onun Yadigar ile konuşmalarını duyan Pınar da konuya dahil olur. Annesinin Adnan'ı öldürdüğünü duyunca rahatının bozulacağını düşünüp telaşlanır. 

Ferit; babasının kaza yaptığı yeri inceler ve bir sağ yan ayna bulur. Ayna bant ile tutturulmuştur. Hemen deliller arasına konur. Ayna Ferayelerin emektar aracının sürekli düşen aynasıdır. 

Ferit iş yerinde toplantı yapar. Sit alanı ilan edilen alanda tarihe uygun bir yapı inşa edebileceğini söyler. Yaman Ferit'in teklifini kabul etmez. Sinan da zaten önceki bölüm Ferit'in ona sormadan toplantı yapmasına kızdığı için atölyede çalışıp yönetim kurulu toplantısına gelmez. Ferit; abisinin gönlünü almaya çalışır ama başarılı olamaz. 

Cafeyi açmak için gittikleri ilk gün Pınar kendince bir plan yapar ve Ayşe'yi takip eder. Ayşe börekçiye diye çıktığında bir arkadaşının kızın çantasını kapıp kaçmasını sağlar. Ayşe çantasının peşinden koşar. Kenara atılmış çantanın içinden sadece eldivenin alındığını fark eder. Hırsızın peşinden gidince eldiveni adamdan alan Pınar'ın içinde bulunduğu arabayı görür.

Atv ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinde Pınar fark edilmemek için arabayla Ayşe'ye çarpar. Ayşe bayılır. Pınar panik olup annesini arar. Annesi ve Yadigar'ın da yardımıyla Ayşe'yi aracın bagajına koyup aracı bir yerden aşağı iterler. 


Hiç yorum yok:
Write comments