23.06.2022

Seversin 4. bölüm özet. Tolga Asya'yı aklamak için uğraşıyor


Basın açıklaması sırasında Selçuk'un eşinin çıkıp Asya'yı metres ilan etmesi ile herşey allak bullak olur. Kadın sözde ailenin de bu ilişkiyi bildiğini eniştenin bu yüzden restoranı bastığını söyler. Ferdi kendisini kurtarmak için kadını doğrulayınca hatta kaza sırasında Asya'nın Selçuk'un yanında olduğunu söylemesi ile Asya birden bire ailesinin gözünde de düşer. Asya; ailesinin bu iftiraya inanmasına üzülür

Kanal yönetimi bu skandalları reklam olarak düşünür ve dizinin afişleri için fotoğraf çekilmesini ister. Tolga tabi Bahri beyin zorlamasıyla Asya'ya yardımcı olur. Ancak Kadir çekimlerin hemen sonrasında binanın önüne gelip kardeşlerini alıp eve götürür.

Tolga Asya'nın diziden çekilmemesi veya konsantre olabilmesi için ertesi gün onunla konuşur. Bahri bey Tolga'dan eniştenin yalan söylediğini ortaya çıkarmasını ister. Selçuk ve Hakan'ın yardımıyla Ferdi'nin yanındaki kadını bulur. Kadını getirip yüzleştirirler. Kadının ve Ferdi'nin telefonlarında birbirleri kayıtlıdır. Üstelik kazadan az önce mobeseye yakalanmış bir görüntüleri de vardır. Asya aklanır.

Kadir her ne kadar kardeşine inansa da göz kulak olmak için dizinin çekildiği ormana gider. Çekimlerde Tolga'yı rahat ettirmez. Bahri bey bu kez de Tolga'ya Kadir'in güvenini kazanıp kendisine bağlamasını ister. İyi bir oyuncu olan Tolga ve Hakan kebapçıda Kadir ile buluşur. Tolga'nın delikanlı rolüne Kadir inanır ama durumu içine sindiremeyen Tolga itiraf eder. Meyhanede Kadir'in canını sıkan birileriyle kavga ederler. Kadir Tolga'ya artık güvenmektedir. 

Yönetmen ormanda çekim yapacak yer ararken Tolga suya düşer. Sıkışan ayağını kurtarması için Asya ona yardım ederken kız da düşer. İkili sırılsıklam dizi çekim alanına yürür. Kimse onları görüp resimlerini çekmesin diye karavana gizlice girerler. Tolga bornozlayken Asya'nın giyinmesine yardım ederken Asya'nın ailesi ve gazetecilerle oraya gelen Bahri bey kapıyı açar.

Herkes şaşkın kalakalır. Bornozlu Tolga Asya'nın elbisesinin fermuarını açmaktadır. Anneler düşüp bayılır. Kadir'i tutmakta zorlanırlar. Arkadaki gazeteciler sürekli resim çeker. Asya ve Tolga açıklamaya çalışırken daha da kötü bir hikaye olur. Oğlu tüm parasını batıran ve bu dizinin tutmasından başka çaresi olmayan Bahri bey herkese ikilinin birbirini sevdiğini açıklar.   



Hiç yorum yok:
Write comments