28.06.2022

Sevmek Zamanı 2. bölüm özet. Leyla malesef Firuze ve Kağan aşkını öğreniyor


Evlilik yıl dönümlerinde Leyla dostlarını da çağırarak bir davet vermiştir. Kağan bunu kesinlikle istememektedir. Leyla ile dans ederken Firuze'yi görür gibi olur. Leyla ve Kağan'ın kızlarının bir kazada öldüğünü ve ikisinin de bu ölümü kaldıramadıklarını öğreniriz. İkisi de kendilerine göre bu acıyla baş etmeye çalışmaktadır. Evli çiftin arasındaki ilişki çoktan bitmiş olsa da Kağan'dan başka hayatı olmadığını düşünen Leyla'nın kocasından vazgeçmeye niyeti yoktur. 

Leyla Kağan'ın hareketlerinden ve bazı ipuçlarından birisiyle beraber olduğunu anlar. Onu takip ederek iki sevgiliyi görür. O andan itibaren Firuze'yi merak ederek onun etrafında gezinir. Kızın arkadaşlarıyla gideceği bir kadın iş insanlarının olduğu konferansta konuşmacı olup Firuze'yi etkiler. Konuşma sonrasında Firuze ile konuşur. Ardından çıkışta onları mahallelerine kadar götürür. 

8 Yıl önce Zeynep; Taner'e gitmiş ondan yardım istemiştir. Bu karanlık adam bu fırsatı kullanarak işlerin başına geçmiş; evin yarısına da sahip olmuştur. Kız kardeşi Leyla Kağan ile evlenmiş; Taner inzivaya çekilmiş Kağan'ı rahat bırakmamakta işlerine tekrar dönmesini sağlamaya çalışmaktadır.

Mehmet Firuze'ye açılır ama karşılık bulamaz. Üstelik kızın başka biriyle ilişkisi olduğunu abisinden öğrenir. Mehmet iş başvurusu için Taner'in şirketiyle görüşür. Görüşmeleri izleyen Taner; onu işe alır

Mehmet geçen bölüm Çiğdem'in abisini dövmüştü. Adam arkadaşlarıyla Muhsin babanın çay bahçesine gelip ters ters konuşur. Ardından mekan boşken bir saldırı olur. 

Abisinin eziyetleri artmıştır. Çiğdem'in en zor zamanlarında Ömer hep yanındadır. Çiğdem kahvaltıya onlara geldiğinde hiç bilmediği bir aile saadetini yaşar. 

Leyla; Firuze'nim iş aradığını öğrenir ve birine kızı aratır. Ertesi gün şirkete çağırır. Ancak alt bünyede farklı isimdeki bir firmanın adını verirler. Firuze ertesi gün heyecanla şirkete gelir. Karşısında Firuze'yi görünce şaşırır. Leyla Firuze'nin kocası Kağan ile olan mutlu evliliğinin resimlerinin olduğu çerçeveleri görmesini sağlar. Firuze şoke olur. 

Bekar bir şoför olduğunu sandığı ve adının Alper olduğunu zannettiği sevgilisi; Leyla'nın 5 yıllık kocası ünlü iş insanı Kağan Kerimoğlu'dur


40 kilo 2500 8 buçuğa kadar 

Hiç yorum yok:
Write comments