11.08.2022

Seversin 11. bölüm özet. Nazlı tüm gücüyle Asya'ya karşı demeçler veriyor


Geçen bölüm sonunda Nazlı bir televizyon programına katılıp "Asya benim hayatımı çaldı" demişti. Bu demecin üzerine Asya yıkılır. Bunu izleyen ailesi de perişandır. Tolga Asya'nın yanında ona destek olur. Nazlı eve geldiğinde ailesiyle ve Asya ile yüzleşir. Sevdiğim adamı da elimden aldı dediği için bu konu da tartışılır.

Ertesi gün kanal yöneticileri Asya'dan ablasını yeren yargılayan bir röportaj vermesini ister. Asya bunu yapmak istemez. Tam sular durulurken Nazlı bir daha televizyona çıkıp oyuncu seçmelerine bile katılmayan Asya'nın rolü haksız rekabetle aldığını da söyler. İyice olaylar sarpa sarar. Nazlı kendisine gösterilen ilgiden çok memnundur

Asya tüm olanlardan sonra eski çalıştığı mağazada tezgahtarlık işine geri döner. Herkes şaşkındır. Dizinin tekrarı yayınlanır. Bu tezgahtarlık işinin pr çalışması olduğu söylenir. Tolga onu diziye dönmeye ikna etmeye çalışır. En sonunda O da tezgahtarlık yapmaya başlar ama o kadar yorulur ki neredeyse bayılır

Diğer tarafta kanalların sadece kendisini Asya'yla ilgili konuşması için çağırmaya başlaması ve hiç rol teklifi gelmemesi üzerine Nazlı da yaptığının yanlış olduğunu anlamaya başlar. Nesrin'le buluşup ondan akıl alır. En sonunda ailesi ve Asya ile barışır. Televizyona çıkıp geri adım atar. Her şey eski haline dönmeye başlar. 

Bulundukları bir ortamda Selçuk Tolga'ya Asya'yla ilişkilerinin sahte olduğunu bildiğini; sarhoşken Hakan'ın ağzından kaçırdığını söyler. Ardından Nazlı Asya'ya Selçuk'tan hoşlandığını Onunda Asya'dan hoşlanması üzerine bunları yaptığını söylerken Selçuk  da Tolga'ya Asya'dan hoşlandığını söyler. Tolga bunun üzerine harekete geçer ve Asya'ya onu sevdiğini itiraf eder. 

Hiç yorum yok:
Write comments