4.08.2023

Ya Çok Seversen 5. bölüm özet. Ateş ve Leyla birbirlerini kıskanıyor


Geçen bölüm sonunda Hasan karıcığına seslenerek Leyla'yı ve bizi telaşlandırmıştı. Leyla, Ateş'e onun ailesinin kendisini zorla evlendirmek istediği kişi olduğunu söylerken Hasan'a da babasının bu evdeki insanlara çok borcu olduğunu ve ödemek için çalışmak zorunda olduğunu söyler. Hasan'dan kurtulmak için telefon numarasını vermek zorunda kalır. Hasan sürekli Leyla'ya mesaj atar. 

Ateş o sabah Ilgaz ile arkadaşının doğum gününe gitmesi konusunda tartışır. Ilgaz ona annesi ile ilgili şeyler söyleyince küçük kızı evden kovar. Ilgaz da kardeşlerini ve dadısını alıp Umut'un evine gider. Ancak Umut şirket için bile olsa çocuklarla pek de ilgilenemez ve evle ilgili kurallar koyar. Üstelik çocuklara ne isterlerse yapabileceklerini söyleyip onlarla ilgilenmez

Ateş ise çocukların olmamasını da fırsat bilip eski zamanlarındaki gibi 300 kişilik bir partiyi evde verir. İlter ve dolandırıcılar ailesi artı bir sürü de hizmetli partide çalışmaya başlar. Yakup ve diğerleri Ateş'in etrafındakileri bir şekilde uzaklaştırır. Barış, güvenliği içirip videoya çekip ertesi gün işten attırır. Amaçları evin güvenliğinin yerine geçmek Hasan ve ailesinin girişini engellemektir. 

Leyla partide Ateş'i yalnız bırakmamak için bir oyuncağı bahane edip eve gider. Ateş'i kıskandığı gibi onu kıskandırmak için uğraşır. 

Ertesi gün Ilgaz arkadaşının doğum günü partisine gider. Leyla ve Ateş de oaradadır. Arkadaşları Ilgaz'a akran zorbalığı yapıp dolaba kilitler. Ateş ve Leyla kızı bulup kucaklayıp oradan gider. Ateş tam bir abi gibi davranır. Üstelik Ilgaz'dan onu kovduğu için özür de diler. Avukata Ateş'in Ilgaz'ı kovduğunu söyleyen hala ve Umut eve gelir. Avukat durumu öğrenip Ilgaz'a kiminle kalmak istediğini sorduğunda küçük kız evinde kalmak ister. 

Yakup ekibi ile partinin olduğu akşam Hasan ve ailesine yakalanır. Dolandırıcı olmadıklarını ispat etmek için Yakup onlara Ateş'in annesinin tasarımının kendisinde olduğunu onu satacağını ve paralarını vereceğini söyler. Gerçekten de elbiseyi çalıp satıp aldığı paradan biraz kendisine para ayırıp Hasan'ın anne babasına verir.

İlter ise Jülide hanımın ilk tasarımlarından olan elbiseyi yakasındaki broş ile çalındığını fark ettiğinde evi ayağa kaldırır. Ateş verdiği parti yüzünden annesiinin emanetinin çalınmasına çok üzülüp kendisini suçlu hisseder. Leyla hemen Yakupları sıkıştırır. Önce inkar ederler ama Kız onları planı iptal etmekle tehdit edince elbiseyi sattıkları yeri söylerler. Leyla hemen elbisenin peşine düşer. Çok uğraşıp bulduğu elbiseyi çaldıkları ortaya çıkmaması için isimsiz bir kargoyla Ateş'e yollar. Ateş çok sevinir

Leyla o akşam Aydos ve Berit ile bahçede Ateş ile zaman geçirir. Beril ve ikisi yıldızların altında uyur. Ertesi akşam Aydos, abisinin onlarla evde kalmasını istediği için çadırını yakar. Allahtan Leyla durumu erken fark edip yangını söndürür. Ateş yanan çadıra rağmen yine de orada kalmak için ısrar eder. Ateş'i kışkırtmak için Leyla bir şeyler söyler ve bölüm sonunda Ateş Leyla'yı kucağına alıp eve girer. 

Hiç yorum yok:
Write comments