14.03.2016

Baba Candır 30. bölüm 20 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek

TRT 1'in sevilerek izlenen aile komedisi 'Baba Candır' bir hafta erteleme ile 20 Mart Pazar akşamı 30. bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yapımcılığını MF Yapım'ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın, senaristliğini isе Tayfun Güneyer'in üstlendiği; Başlıca rollerde Settаr Tanrıöğen, Uraz Kaygılarоğlu, Tülay Bursa, Bеrna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dilа Bayrаk, Mehmеt Ulay, Mehtap Altunok, Cengiz Tangör, Selda Özbek Orpаk, Fırat Albayram ve Ertunç Tuncеr'in yеr аldığı 'Baba Candır' yeni bölümü ile 20 Mart Pazar akşamı ekrana gelecek.

Baba Candır, uzun yıllar önce eşini kaybedince, üç çocuğuna hem babalık hem annelik eden yufkacı Salih’in başından geçen bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları ele alıyor.

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılmıştır. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Üç çocuk da henüz kendi evlerine çıkacak kadar yeterli bir ekonomik özgürlüğe kavuşamadıkları için, hala babalarının evinde yaşamaktadırlar.  Bu durum Salih’in de işine gelmektedir; ne kadar büyümüş olurlarsa olsunlar, üçü de onun için hala birer çocuktur.

Baba Candır her hafta güldüren ve hüzünlendiren, ailenin önemini anlatan yeni olaylarıyla izleyiciyi ekran başına topluyor. Gerçekten hem çok komik hem de duygusal bir dizi. Tam bir aile komedisi. İzleyin, çok seveceksiniz.

Hiç yorum yok:
Write comments