14.03.2016

Evli ve Öfkeli 21. Bölüm özeti - Murat Esra'nın hislerini öğrenir.

Esra Mine'yi Ahmet ile ilgili uyarmaya çalışır. Ancak Mine dinlemez. Esra Ahmet'i takip eder. Ahmet'in Mine'den çıkıp Seray'ın evine gittiğini fotoğraflar

Sabah kahvaltıda Esra Ahmet'in o geceki fotograflarını masaya koyar. İki kız çok fena kapışır. Kedi kavgası yapar.

Murat akşam Didem'e ailesine yemeğe gelme sözü verir.

Tefeciler Ahmet'i Deniz'in yanında arar. Deniz babasının başının dertte olduğundan şüphelenip Onu takip eder. Gülendam ile Ahmet buluşur. Deniz fotograflarını çekip Murat ve Esra komisere götürür. Deniz başka delillerde bulmuştur. İbrahim'i emniyete çağırıp Ahmet ve verdiğini söylediği 2.000.000 TL için sorgularlar. Parayı almadığını itiraf eder.

Ahmet ile ilgili gerçekleri Seray'a ve Macit'e anlatırlar. Macit çocuğun kendinden olmadığını öğrendiğinde Gülendam'la evlenmiycek olmasına sevinir :)

Ortak bir operasyonla Ahmet'i Gülendam'ı da yakalarlar. Operasyon sırasında Murat sevgilisi Didem'e yemeğe gideceğini unutur. Aileden ve Didem'den tepki görür. Sabah kahvaltıya çal kapı gidip gönüllerini alır. İş biraz daha ciddiye binmiştir :(

Kanalın patronu İbrahim'in boşanmak istediği eşi Cavide; eşinin Dilek'e karşı hislerini öğrenmiştir. Kanaldaki bağlantılarını kullanıp Dilek'e türlü dalavereler kurdurtur.

Dilek cephesinde herşey yanlış anlaşılmakta, herşey karışmaktadır.

Halsizlikten şikayetçi Mine tahlil yaptırır. Cenk tekrar İngiltere'ye dönme kararı alıp istifasını başhekim Mine'ye verir. Mine konuşmaya çalışsada Cenk onu dinlemez.

Mine Seray'a karşı tepkilidir. Seray Deniz'in de desteğiyle akşam evinde bir toplantı düzenler. Herkesi barıştırmayı hedeflemektedir. Herkesi birbirinden habersiz çağırır.

Cenk'e Mine'yi dinlemezse içinde kalacağını Esra'ya Murat'a açılması gerektiğini, Tarık'a Dilek'i yanlış anladığını söylerken Macit ile ilgili itirafta bulunur ve Macit bunu duyar.

Herkes ilgili kişiyle konuşurken bir haber ortama bomba gibi düşer "Mine hamiledir"


Hiç yorum yok:
Write comments