15.03.2016

Paramparça 57. bölüm özeti. Dilara ve Harun'un bebeği geliyor mu?

Bu bölüme de Hazal damga vuruyor. Cihan Hazal'ın sözlerine inanıp tezgahtarı darp etmişti. Tezgahtar güvenlik kayıtları ile karakola gitmiş ve Cihan'ı şikayet eder.

Cihan görüntüleri görünce adamdan özür diler ama adam şikayetinde ısrarlıdır. Cihan kızına kızar ve Hazal'la konuşmak ister ancak Hazal babasının olanları öğrendiğini farkedince şöför Emrah'ı da kandırıp ortadan kaybolur. Tüm aramalara cevap vermezler. Aile endişe içindedir. Görüntüler internettedir. Cihan'ın adı şehir eşkiyasına çıkmıştır.

Emrah Hazal'ı bir tanıdığının evine götürür. Hazal orda ilaç içip intihar eder. Psikiyatristi yurtdışında olduğu için onları Ayşe'ye yönlendirir.

Harun'un halasının manevi kızı olduğunu öğrendiğimiz Ayşe; Harun'larda yemekteyken Cihan onu arar ve beraberce Hazal'a giderler. Tabi ordan midesini yıkatmak için hastaneye..

Günler geçer. Hazal Ayşe'ye gitmekte düzelmiş numaraları yapmaktadır.
Olaylardan sonra şöför Emrah'ı işten çıkarırlar.

Dilara'nın karnı büyümektedir. Durum Ozan'ın arkadaşları üzerinden Ozan'a kadar gelmiştir. Gururu kırılmış, öfkelenmiştir. Ozan Hazal'ın kaybolduğu gece annesinin hamileliği ile ilgili kötü sözler söyleyince Cihan onu evden kovar. Rahmi onu evlerinden birine yerleştirir. Cihan onunla konuşmaya gittiğinde yine tersler. Bu sefer ders olsun diye babası Ozan'ın parasını keser

Keriman Özkan'ın yokluğunda köşke kurulmuştur. Keriman'ın keyfi Özkan'ın hapisten çıkmasıyla bozulur :)

Harun Cavidan'ın avukatlık lisansını iptal ettirir. Ayşe Harun'lara kahvaltıya ortağıyla gider. Kız arkadaşı Harun'a biraz asılır.

Harun Dilara'yı Dilara Harun'u özlemektedir. Dilara bebeğinin heyecanı ve mutluluğunu yaşayamamakta; saklanmaktadır. Dilara Azmi'nin bir akrabasını dadı olarak işe alır.


Hazal 18 yaşlarına girecekleri için doğum günü partisi ister. Hazal psikiyatrist Ayşe'ye anne ve babasının mecburi evlilik yaptığını, annesinin başkasından hamile olduğunu anlatır. 

Rahmi parayı geri vermeyi kafasına koyan Deniz evi satılığa çıkarır. Özkan durumu öğrenip konuşmaya gittiğinde annesini görüp takip eder. Pavyona girdiğini görünce afallar.
Annenin eski arkadaşıyla konuşmasından öğreniriz ki Deniz'in babası ünlü bir kabadayıymış. Ama o başkasını babası biliyormuş. Annenin Deniz'den asıl saklamak istediği şey buymuş. 
Rahmi rahat durmaz. Annesinin pavyonda çalışırken ki afişini Deniz'in atölyesine yollar ama zarf Cansu'nın eline geçer.

Deniz evi satar ve parayı Rahmi'nin yüzüne çarpar. Bu sahneyi gören Cihan tam duruma müdahhele edecekken Dilara sancılanır ve ona seslenir.. Sanırım bebek geliyor :)


Hiç yorum yok:
Write comments