29.04.2016

Asla Vazgeçmem 48. bölüm özet. Nur mankenliğe geri mi dönüyor?

Nur Yiğit'in gözü önünde inat yapar gibi Fatih ile yemeğe gider. Yiğit tabiri caizse kudurur. Evine gider ailesiyle yemek yer. Elmas ve Nazan yemekte atışırlar. Kardeşi Yağmur'u yemeğe inmeye ikna eder. Aytül her fırsatta Yağmur'a laf sokar.

Yiğit; Nur ve Fatih'i yemekten dönüşünü kapıda bekler. Kapıda Fatih ve Yiğit atışırlar. Yiğit Nur'u konuşmak için çağırır ama Nur aşağı inmez. Sabah Yiğit ile konuşurken Nur'a kredi borcu ile ilgili kağıt gelmiştir. Nur olayı geçiştirir. Ancak banka icra takibine başlayacağını haber verir.

Elmas Emin'i odasında çıplak görür; bıçaklandığını anlar. Emin'i sıkıştırır. Yağmur'un sevgilisi olan çocuk; Yağmur'u arayıp sıkıştırır. Yağmur ile ilgili çocuğun bildiği birşeyler vardır. Elmas Yağmur'a Emin'in yaralanması ile ilgili konuşmak ister ama evde bulamaz. Cahit'e "konuyla sen ilgileneceksin" diye direktif verir. Cahit Yağmur ile konuşur. "Çocuğu çağır konuşucam" der. Çocuk ile buluşamaya giderler. Terkedilmiş bir tren garında buluşurlar.

Yiğit'in düşmanı Rıdvan yurtdışına kaçtığı öğrenilince Yiğit Fatih ile Rıdvan yüzünden tartışır.  İclal üyesi bulunduğu dernek hayrına yapılan organizasyona katılacaktır. Heyecanlı bir şekilde hazırlıklar yapar. Aytül Yağmur'a "Bu  evde kalacaksan. Evde bu kılıkla dolaşamazsın" der. Ve kız yokken kıyafetlerini attırtıp yenilerini koydurtur. Yağmur Aytül ile tartışır.

Nur mankenlik ajansına devam etmeye karar verir. Menejer de lazım olduğunu öğrenince Fatih'e "Menejerimmiş gibi davranır mısın?" der. Fatih "Yiğit ne olacak. Kabul edecek mi?" der. Ertesi gün öğlen arasında buluşup mankenlik ajansına gitmek için Nur ve Fatih sözleşirler. Yiğit onları takip eder. Ve tam anlaşma imzalanırken içeri girer.


Hiç yorum yok:
Write comments