30.04.2016

Kiralık Aşk 44. bölüm özet. Fikret duygularını Ömer'e açar

Haziran 2016 klasiği ile açılıyor. Ömer bey tarafından özel tasarım ayakkabılar gelinlik ayakkabısı olarak Derya'nın ayağında.. Özenmiş giymiş, dans ediyor. Koray silinmesin diye ayakkabıların altına gazlı kalemle adını yazmış.

Defne arkadaşlarından da aldığı gazla Fikret'in evine gider. Defne "ben onunla nişanlıyım ama sen ona asılıyorsun, aramıza giriyorsun." diyor. Fikret "Ömer ile bir şansım olduğuna inanıyorum. Bunu sende biliyorsun. Bu yüzden de bu kadar hırçınsın. Bu korkun bana daha da umut veriyor" diyor. Defne "O zaman seninle iddiaya girelim. Ben geri çekilşiyim. Sen bir şansını dene bakalım. Eger başaramazsan biletini alıp defolup gidiceksin" diyor.

Ömer Yasemin ile konuşmaya gittiğinde "Sinan benim kardeşim. Eger o bunu bu kadar istiyorsa seninle ortak olurum. Yeter ki kardeşim üzülmesin "" Yasemin senden birşey istiyorum. Sinan'ı üzme. Eger bir gün terk edeceksen de bu şekilde onu üzerek yapma" diyor. Yasemin de koşa koşa Sinan'a gidiyor. Sinan acayip mutlu olup soluğu Ömer'de alıyor. Sarılıp barışıyorlar.

Defne ve ailesinin başında ev sahibiyle ilgili bir sorun vardır. Ev satılacağı için çıkın ihtarında bulunur. Çıkmak için 15 gün zamanları vardır. Ama paraları yoktur. Serdar'ın anneannesinin dede İplikçi ile flörtleşmesinden haberi olunca; dedeyi eve çağırırlar. Neyse ki Serdar damat adayından memnun kalmıştır.

Fikret de şirkete gelir ve mağaza için toplantı yaparlar. Yasemin'in Nişantaşı'nda mülkleri olan eski patronu ile haftasonu at çiftliğine gitmek üzere sözleşirler. Fikret Defne'den oraya gelmemesini böylece kendisinin Ömer ile ilgili şansını denemesi üzerine anlaşırlar. Ömer ise Defne'ye de gelmesi için çok ısrar eder. Akşam Sinan Ömer'e gider. "Sadece Passionis olarak çıksak uzun vadede daha iyi olacak gibi görünüyor" der.

Sude Deniz'e gider. "Dergide editörlük işi ne oldu" diye sorar. Sude kendisini oyaladığını düşünüp Deniz'e fena yüklenir. Akşam Deniz de Sude'nin evine gidip ona destek olur.

Sabah Neriman ve Koray; Defne'nin evinin önüne gelirler. Ömer de Defne'yi götürmek için eve gelmiştir. Bir şekilde Ömer'i yollar. Neriman hanımlarla çiftliğe giderler.

Haftasonu at çiftliğine Fikret ile gideceğini öğrenen Neriman olaya el atar. Yanına Koray ve Defne'yi de alıp çiftlikte bir evde gizlice onları takip ederler. Telefonu açık bıraktırtıp yapılan konuşmaları falan dinlerler. Fikret yemekten sonra Ömer'e duygularını açar. Ancak Ömer Defne'ye karşı olan hislerini o kadar güzel anlatır ki onları dinleyen Defne ağlar. Geceyi orda geçirirler. Sinan Yasemin'e geceyi beraber geçirelim  diye baskı yapar. Ömer ise Defne'yi özlemektedir. Defne dayanamaz herkes uyuduktan sonra gizlice Ömer'in odasına girer. Efsane sözler söyler.


Dönüşte Fikret Defne'nin evine gelir. "Gidiyorum" der. Eşyalarını toplar ve arkadaşıyla beraber evinden çıkar. Defne de elinde ekmek üzere çiçeklerle Ömer'e gelir.


Hiç yorum yok:
Write comments