26.04.2016

Hayat Şarkısı 11. bölüm özet - Hülya'nın büyük planı


Kanal D'de severek izlediğimi Hayat Şarkısı 11. bölüm yine çok güzeldi. Sürükleyici, romantik ve eğlenceli. Entrikası bile ağır değil, insanın yüreğini yormuyor. Dram yok.

Hüseyin Melek'in Kaya'yla evleneceğini öğrenince çok bozuldu, ona çok sitem etti. tam ben ayrılmaya çalışırken sen evlenmeye kalkıyorsun" diye darıldı. Oysa Zeynep onun peşini kolay kolay bırakmaz, bunu farkında değil henüz. Kerim de abisiyle birlikte onun evine gitti. Hüseyin çok üzüldü. Kerim abisini teselli etmeye çalıştı.

Kerim'le Hülya artık iyice yakınlaşıyorlar. Telefonda konuşmaya doyamıyorlar. "Ablan uyuduysa geleyim mi, yüz yüze konuşalım "diyor Kerim. Hülya da naz yapıyor.

Süheyla hanım da çok üzülüyor, Bayram Bey'i sinirlendiriyor.
Hülya'ya ve ablasına kinle dolan Zeynep Cem'e gittive ona işbirliği teklif etti. "Sen o gece yalan söyledin, Hülya senin eski sevgilin". "Değil" diye yalanladı Cem.

Zeynep korkunç planını anlattı Cem'e"Bu kızla bir otele girerken basına yakalanmanı istiyorum." Karşılığında Cem'e bir daire vermeyi teklif etti. Cem bunu kaçırır mı, pis adam.

Hülya kahvaltı hazırlıyor, ama yağda yumurtayı yakmış... İki kardeş kahvaltı ediyorlar. Melek aşk ve gururdan bahsederken, Hülya aşk için neler yaptığını düğün gecesi onu terkedip giden Kerim'in peşinden Berlin'e nasıl gittiğini, neler yaşadığını ve şimdi hangi durumda olduğunu özetleyiveriyor. "Bunları ben yaptım tek başıma. Anlayacağın yanlış doğruya, doğru yanlışa hızlıca dönebiliyor."
Ablası "Senin çocuğun olamazdı ki," diyor. Oldu. Allah'tan senin Nilay'ın bulduğu o doktordan çok daha iyi doktorlar var" diyerek yalan söyledi ablasına.

Bayram bey de geldi. "Kerim'in deyimiyle büyük resme bakıyorduk" diyor babası. "Hüseyin ise ikimiz de kovulduk Kerim" diyor. "Ne bu böyle ergen atarları" diyor babası.

Filiz Kerim'le konuştuklarını Mahir'e anlatıyor. Artık bir anne gibi davranacağını söylüyor. "Çok mutluyum" diyor, ona teşekkür ediyor. Mahir ise bu olanlardan memnun değil.

Hülya ile Kerim birbirlerine iyice yakınlaştılar. Pek sevimli ve romantik sahneler izledik. Çok romantik ve şapşal bir öpüşme sahnesi de izledik. Kerim Hülya'dan çiğ börek istedi. Hülya bozuntuya vermedi, çiğ börek yapmayı denedi. Ama tabii ki yapamadı. Rezil etti hamuru. Ona yardıma gelen Kerim de ıslak hamura dalınca çok komik anlar yaşandı. sonunda Melek geldi ve o süper romantik anı bitirdi.

Bayram bey'le Hüseyin kafayı çektiler. sonra Kerim de katıldı onlara. Bayram Bey, emekli olmaya karar verdiğini söyledi. Bizi nasıl cezalandıracağını merak ediyorduk biz de" dedi Kerim.
"Lafı nerenle dinlersen orana girer. onun için kulağını aç ve dinle" dedi babası. "Size şekil olsun diye emekli olmuyorum ben, dinlenmek rahat etmek için emekli oluyorum"

Hülya Cem'e parayı veriyor ama Mahir'le kurdukları plan sayesinde para biraz sonra Hülya'ya geri dönüyor. Parayı Cem'den çaldırtıyorlar. Bu Hülya'dan korkulur valla. Hülya'nın da Mahir'in de kafaları farklı şekilde çalışıyor.

Kerim gidip Filiz'le görüşüyor. Ona şartlarını açıklıyor. Hangi şartlarla Mehmet'i görebileceğini iyice anlatıyor. Bir taraftan da Hülya'dan bunu gizlediği için içi rahat değil. Ama Hülya bunu öğreniyor. Mahir Filiz'le Kerim'in görüştüklerini Hülya'ya anlatıyor. Hülya öfkeden çıldırıyor. Ve intikam almaya kalkıyor. Evden gideceğini ve boşanacağını söylüyor Kerim'e. Kerim şaşırıp kalıyor.



Hiç yorum yok:
Write comments