27.04.2016

Kış Güneşi 10. bölüm özet. Reşat'ın ajandası Efe'nin elinde

Seda'nın Nisan'a saldırması üzerine Seda merdivenlerden düşer. Tam o sırada içeri giren Efe; onu alıp hastaneye götürür. Annesi Nisan'ın özellikle ittiğini ileri sürmektedir. Seda iyidir. bebeğin düşük yapma ihtimali olsa da iyidir. Bu arada bebeğin erkek olduğunu öğrenirler. Seda Nisan'dan şikayetçi olur. Nisan karakola götürülür. Efe Nisan'ın kurtulması karşılığında evlenmeyi kabul eder. Ve evlenirler.

Fatma annenin oturduğu evin kirasını aylardır ödenmediği ortaya çıkar. Kocası Efe'den aldığı parayı yemiş; kirayı ödememiştir. Ev sahibi eşyaları dışarı atar. Tam o sırada Burak gelir ve adama biraz ödeme yapar. Nadide bir markette işe başlar. Marketin sahibi Nadide'ye asılınca işten çıkar.

Leyla Mazhar ile Efe'nin fotograflarına bakıp kendi hayatı ile Efe'nin hayatını karşılaştırıp üzülmektedir. Seda ona bebeğin erkek olacağı müjdesini verir. Onlar da Seda'yı ziyarete gelirler. Fatma ana ve ailesi Leyla hanım'ın daveti ile gece yemeğe gelirler. Seda Nisan'ın oradan gitmesi için bavulunu toplayıp gece oraya gelir. Nisan evden gider. Nadide Nisan'ın yanında çalışmaya başlar. Daha ilk gün; model gelmediği için fotoğrafçı onu farkedip resimlerini çekmeye başalr

Kadim kızıyla evde mutludur ama katil olduğu ortaya çıkıcak diye huzursuzdur. Almanya'ya gitmek derdindedir. Karısı Efrazat da kendine gelmektedir. Efruz ise Efe'ye abayı yakmıştır.

Efe nezarette Nisan'ı ziyaret eder. Onun özgürlüğü karşılığında Seda ile yıldırım nikahı kıyacağını söyler. Bu arada Efe çocukken geçirdiği kazayla ilgili bir parça hatırlar. Hatırladığı şey; şuan bilmese de Kadim'in onlara "geç" işareti yapan yüzüklü elidir.

Yakup Seda'yı merak edip evine gelir. Yakup Reşat'ın eşinden ajandayı Nisan'a verdiğini öğrenince ajandanın peşine düşer. Nisan ajandayı bir yerde bıraktığını farkeder ama Yakup onlardan önce bulur. Ofisinde bir dolaba bırakır. Nisan yanlışlıkla dolabı karıştırınca onu bulur. Efe ile beraber Yakup ile yüzleşirler.


Hiç yorum yok:
Write comments